reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Widziałyście dziś elfiko............. :-[

może któraś wie,co u niej słychać
wczorajsze jej omdlenie bardzo mnie poruszyło............i jestem zaniepokojona :(

A Majciocha ma dzis dzien spania wyobrazcie sobie, ze spi juz piata godzine z krótką przerwa na obiadek. ;D Ale fajnie. Porałam, posprzatalam i troche sie pobyczylam. Jupi !!!!!! ale mi dobrze.

alka2 pisze:
NiaNia pisze:
Iwon pisze:
No i mamy wirusa  :( Nie jest to groźne, ale oprócz lekarstwa mały będzie pił mleko na...marchewce  :p. Jak wrócę do domu, dowiem się dokładnie co to za cudo i czy moje dziecię to w ogóle przełknie.
My tez mamy wirusa w nosie który przelazł do oka. Oko zaleczone maścią i kroplami. Nos smarujemy jezscze do srody ;D

NiaNia zmartwiłaś mnie, bo ten mój synek najpierw rece do nosa a potem właśnie te gile w oczy wciera i tak już dzisiaj podejrzanie wyglądał jakby mu ktoś podbił  :-[ :-[ :-[ Po czym poznałaś że ten wirus do oka przeszedł ??? ???

U mnie było tak, ze zapuchło mu okropnie oko jak wrócił z niania ze spaceru w zeszły czwratek. Normalnie masa ropy, oko całe sklejone. Akurat dobrze sie złozyło bo tego dnia mielismy wizyte u lekarza wieczorem. No i dorazu antybiotyk w masci 2 razy dziennie i krople do oczu 5 razy dziennie (tez z antybiotykiem). I w sumie juz jest ok. Minął juz tydzień. Po tym czwartku jechalismy do moich starych na weekend i mama postanowiła mu pobrac wymaz z nosa ( mama pracuje w szpitalu w labolatorium). No i pobrała, posiała i okazało się ze ma na 3 pkt (to podobno duzo ) bakterii w nosie. No i moja mama juz jako fachowiec powiedziała,ze pewnie sobie poprzenosił. No i teraz smaruje mu w srodku noska 2 razy dziennie mascią z antybiotykiem - Gentamycyna. Tak mam robić przez tydzień. W srode nastepna tez jedziemy do starych bo zostawiamy Maksa i ruszamy na narty. Mama ma mu zrobic jeszcze jeden posiew i zobaczymy czy nocho uratowany. Wbrew pozorom to wazne zeby to zaleczyc bo moze to przejsc w tzw. nosicielstwo i np.jakby mój synio chciał byc lekarzem to juz w szpitalu go do pracy nie przyjmą. Mama zaowiedziała ze i nam zrobi ::) ::) ::) :p

reklama
Joaska pisze:
oj baby, ale produkcja...........

moj minilos spi..........a ja ogarnelam cala chalupe, dzisiaj przyjezdza do Nas siostra Rafala.............jakos nie skacze pod sufit, tymbardziej, ze to ja ja bede musiala zabawiac bo los w pracy!!

alka zdroweczka dla Michalka, polecam na katar masc majerankowa i sol morska w sprayu.....u nas sprawdzila sie rewelacyjnie, glutki wyplywaja same!!!

MINIŁOŚ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Joasia polałam się ze smiechu hiihihihih

Do góry