reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kredeczko, ale Tymi jest mądry! Mojemu Mackowi niania pokazywała jak sie podnosi ręce do góry, ale w ogóle nie załapał o co chodzi. Patrzył się szeroko otwartymi oczyma co ona robi i ze stoickim spokojem podgryzał grzechotkę  ::) No i Maciek praktycznie w ogóle nie mówi.. Mąż z dumą stwierdza, że On po prostu myśli  ;D

Iwon, zgadzam się z tym co piszesz. Tylko, że ja jestem nerwus i nie mam anielskiej cierpliwości  ::) Nie ma innego wyjścia, musze wyszkolić małego, bo inaczej pióra będą po chałupie fruwać  >:D O0 :p

reklama
Lilka, trzymam kciuki!!! Bedzie dobrze. Mysl caly czas o tym, jak potem będzie fajowo. Jak ci zoperują Twoją szczęściarę, to potem Carlos bedzie miał nowe obszary do eksplorowania ;D

A u nas pierwszy dzień i dyscypliny i... Maciek sam usnął. Jeszcze raz powtórze: SAM USNĄŁ. Ja tak czułam, że te nasze dzieciaki podczytują forum. Jak chwalimy, to dają sobie luzu, a jak postraszyłam twardą ręką, to od razu grzeczniutki ;) :)

a u mnie znowu kłótnia
ale dla odmiany nie ja z mamą a Karol z mamą  ::)

wczoraj mama go wkurzyła i jej pokazał gdzie ma (puknął sie palcem w czoło) no i mama wyszła
ja wrociłam ze szkoly i nic, bylo ok,Karol tylko sie spytal czy cos wiem i mi opowiedzial zajście...

a dzis mama jak wparowala do mnie!!!! normalnie Mili uszy zasłoniłam rekami (dobrze ze jej sie to podobalo)
ech kobietki.....najlepsze jest to ze jazda sie zacznie jak Karol z pracy wroci
bo mama powiedziala ze tak go zrowna z ziemią ze nie bedzie wiedzial jak sie nazywa.....ale ona chyba go nie zna....bo on sobie nie da i ja juz oczami wyobrazni widze tą maskare co tu bedzie sie dzialo... :-[

ale moze i dobrze....moze do niej dotrze pare rzeczy....ale Karol bez winy tez nie jest i....no i..... ::) co robic??? jak dojdzie do konfrontacji??? chyba bede tyl;ko ich uspokajac.....no nie wiem....bo jak bronie Karola to słysze zazuty od ammy ze go bronie.....

eeech porąbane to wszystko

gazelaczek pisze:
Lilka, trzymam kciuki!!! Bedzie dobrze. Mysl caly czas o tym, jak potem będzie fajowo. Jak ci zoperują Twoją szczęściarę, to potem Carlos bedzie miał nowe obszary do eksplorowania  ;D

A u nas pierwszy dzień i dyscypliny i... Maciek sam usnął. Jeszcze raz powtórze: SAM USNĄŁ. Ja tak czułam, że te nasze dzieciaki podczytują forum. Jak chwalimy, to dają sobie luzu, a jak postraszyłam twardą ręką, to od razu grzeczniutki  ;) :)

hehehe to sie rozesmiałam ;D moja cipka to inaczej szcześciara :D dobre!!!! Gazela dobre!!!! musze to zapamietac ;D
no gratulacje ze Maciek sam zasnął!!! to pewnie cie milo zaskoczyło ;)

dzień dobry lipcóweczki, skoro mnie tak miło przyjęłyście pozwole sobie od czasu do czasu do Was wpadać ;D

Byłam w galerii dzieciaczków....pewnie nie będę oryginalna ...ale powiem dzieciaczki są przecudowne ;D

gazelaczek pisze:
Wronka - aż na sercu cieplej się robi gdy czytam, że inne mamy też mają tak przechlapane ze swoimi maluchami ;) ;D

heheh i vice versa... ;D, aaa czytałam ostatnio,że masz obawy iż Maciuś Cię nie kocha...hhhmmm miałam to samo ostatnio ,że aż się poryczałam...i mój jak Wy to mówicie "łoś", powiedziała,że gupia bab jestem i tyle , że tak myślę i od razu mi się lepiej zrobiło, heheh dziwne co??/ ;D

zmieniłam suwaczek na taki dokładny
i dodałam nowy z imieniem

tralalala lalalalalaalalalala :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

a teraz na moment was drogie panie opuszczam,
ide posprzatac kuchnie jako tako dla oczu ;)

dscn92635hc.jpg

rety, mama, zdjęcia i zdjęcia, a pielucha normalnie pojemna na MAXA  ;) ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Wszystkie laski wyszly na spacer - słońce świeci i pewnie opalacie buziaki
to ja tez ide  :)

pa pa

PS. a propos szczęściary - w jakimś filmie to podłapałam: Szczęściara i Imperator  ;) ;D :p

Oj Alka, Ty sie nie czepiaj naszej Niani. Nie widzisz że ta sesja to tylko przerywnik w sprzątaniu Przyjrzyj się dokładnie kobieto i zauważ ten odkurzacz ;) ;D Taka zapracowana mama to wiadomo że ze wszystkim się nie wyrabia. Zresztą, od pieluch jest Marysia, tak? 8)

reklama
Do góry