reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja tez staram sie powoli tak traktowac Kube zeby nie przyspazal problemow.........ale jego tatus i tak postepuje po swojemu i biedne dziecko nie wie, kogo ma sluchac??????
kolorowa_kredka pisze:
a gdzie joasia ???

jestem jestem, musialam nastawic pranie, bo moj los nie ma juz w czym chodzic....................a dobrze mu tak!!! >:D >:D >:D >:D

reklama
Kredeczko rodziłam w najzwuklejszym powiatowym szpitalu w Dzierżoniowie,
a najśmieszniejsze jest to ,że rodziłam przy ginekologu,
na którego poszłam rok wcześniej na skargę do kierowniczki naszego ośrodka(on tam przyjmuje)
i bardzo mi pomógł...........zycie czasem płata figla ;)

własnie za ścianą beczy nasze domowe jęcydło !! tytus bo siedzi a raczej stoji w kojcu !! siostra ma z nim urwanie głowy tylko podłoga, cyc, ręce a kojec be a już niech wsadzi go do kojca i wyjdzie z pokoju o ::) tylko mamammmmmmamama i łzy jak by krzywda straszna była teraz beczał, bo chciała pokój ogarnąć, ten chce chodzić i tyle
a z tym rozumieniem nie wolno to tytus troszkę się słucha, jak z dywanu chce zejść na kafelki, lub pociągnąć za jakiś kabelek a ankamówi tytus nie wolno ten się zatrzyma popatrzy na nią i albo zaczyna płakać (nie robiąc tego) albo z drwiącym uśmieszkiem jeszcze zmierza w kierunku zakazu ;\)

Wskoczylam jeszcze na maleństwa i ... takie śliczności... Kubulek wygląda naprawdę przesłodko  :D A Maksio, to zawsze jest taki rozentuzjazmowany. Oczy szeroko otwarte, tak że bardziej już nie można, i oczywiście rewelacyjny uśmiech. Fajne dzieciaki. I jak je tu dyscyplinować, takie słodkie maleństwa  :p

kolorowa_kredka pisze:
u dobiega mnie jakieś cudne śpiewanie..............aj jaj jak ja to kocham aaaaymmyyyyhmmmm a ulubione słowo tymika to "byf byf buf buf"

a u nas kroluje teraz mamamamamamamam, nawet jak podchodze do Niego i mowie "tu jest mama" to on sie odwraca i dalej mamamamamam..........moze mnie nie poznaje bez makijazu?????sama nie wiem............

Joaska pisze:
kolorowa_kredka pisze:
u dobiega mnie jakieś cudne śpiewanie..............aj jaj jak ja to kocham aaaaymmyyyyhmmmm a ulubione słowo tymika to "byf byf buf buf"

a u nas kroluje teraz mamamamamamamam, nawet jak podchodze do Niego i mowie "tu jest mama" to on sie odwraca i dalej mamamamamam..........moze mnie nie poznaje bez makijazu?????sama nie wiem............

hehehehehe dobre :D :D :laugh: :laugh:

a tym już się poprzeciągał i fika gołymi nogami :D nawet jeszcze nie słyszy a raczej nie widzi mamy haaaaaa teraz tak fajnie dźwiecznie ziewał aj jak ja kocham tego faceta aż mi siętak w śroku raduje

reklama
dziewczyny nie przeczytałam wszystkich ale mogą byc ciekawe https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,6119.0.html
a właśnie nie pisałam wam.......................naz tymi pokazuje jaki tymon jest duży ;) i robi kosi kosi, hehe nie myślcie sobie że jakos tak już po dorosłemu, ale jak siedział mi kiedyś na brzuchu dokładnie tydzien temu i pytałam jaki tymon jest duży i podnowiliśmy jego rączki do góry i po kilku razach trzymając mnie za ręce po zapytaniu sam podnosił i kilka razy bez trzymania moich rąk sam podniósł!!!!
a kosi to w czwartek tak robiliśmy razem kosi a jak później poprosiłam aby zrobiłkosi to tak chciał klaskać ale mu sie rączki rozbiegały :D

ok kawusia wypita miło czas spędzony to tymika czas poderwać z wyrka ;)

Do góry