gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
e_mama pisze:Gosiczka pisze:e_mama pisze:widzę, że Gosiczka nas podgląda hahahha![]()
haha no to wy możecie podglądac mnie na wrześniu, nie obrażę się
Fajnie się was czyta, jesteście zaraz po wrześniu moim ulubionym działemmiałam nadzieję, że załapię się na lipiec, bo miałam termin a sierpień, a tu Kuba aż do września sobie postanowił zaczekac
![]()
a ja się nie obraziłam wcale, że nas podczytujeszdużzzzzzzzo zdrówka dla Twojego Kubusia i zaglądaj kiedy chcesz
a może czasem coś do nas napiszesz ?
;D ;D ;D ;D
tofinek pisze:w domu nie spi dlużej niż pol godzinki, tylko na spacerze 3, 4 godziny ciągiem... efekt jest taki, że jak wstaje po pol godzinnej drzemce to za 5 minut juz trze oczy i ziewa :
a dziewczyny, czy wasze maluszki też czasami pokaslują??? Tosia jak już zaśnie to czasami kaszle i sama nie wiem dlaczego, dodam że nic innego się nie dzieje...
alka2 pisze:jak przeczyscic maluszkowi nos??? mam ta gruszke pieprzoną (pozdro dla moderatora 8) :) ale ten szajs jest do dupy. psikam mu ta sola fizjologiczna i to mu ułatwia oddychanie ale gilki zostaja :-[ :-[ :-[ :-[ co robić??????????
iwonko, Ty coś o tym pisałaś, plissssssssssss wiecej szczegółów :-* :-* :-* :-* :-*
My tez mamy wirusa w nosie który przelazł do oka. Oko zaleczone maścią i kroplami. Nos smarujemy jezscze do srody ;DIwon pisze:No i mamy wirusaNie jest to groźne, ale oprócz lekarstwa mały będzie pił mleko na...marchewce
. Jak wrócę do domu, dowiem się dokładnie co to za cudo i czy moje dziecię to w ogóle przełknie.
Tchibo ;D pracowałam tam 4,5 roku ;D ;D ;Dkolorowa_kredka pisze:mam pół na pół inkę z tchibo + cukier waniliowy (to zastępca mleka, bo nie mam sojowego)
zrobiłam też siostrze ale przyszłam do was bo wy przeciz też siostry![]()