reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Maniulku mysle ze masz zupelna racje !! Poza tym pewnie sa dumni ze beda tatusiami !!!
Moj maz przeczytal ze dzieciatko prawdopodobnie juz cos tam zaczyna slyszec !! I od tego sie zaczelo !!!
O co kolwiek go nie poprosze to odrazu robi !! Boje sie tylko ze po porodzie to sie skonczy !!! ;D

reklama
Dziewczyny ja wyszlam tylko do urzedu a wy znowu iles stron!!!! :D
Anitko,moj Karolek to tez straszny pieszczoch jest dla brzusia.....mowi do niego,caluje,glaszcze,w nocy jak sie przytula to chwyta za brzusia ;D a ostatnio nawet zrobil pierdzioszki maluszkowi,hihihi :D
Ale uwielbiam go za to,ze jest taki kochany i czuly  ;)

A u mnie w miescie paraliż!! w roznych punktach miasta stoja wozy strazackie i ......rozlewaja wode......a ludzie z wiadrami w kolejce ::)
Jak tatusiek wroci z pracy to tez pojedziemy po wode.........mowie wam jak to wyglada!!! jakbysmy jakas katastrofe przezyli!!! A w zadnym sklepie nie ma wody niegazowanej!!!!!!! a mi sie jak na zlosc skonczyla!! ::)
No i prawdopodobnie ma woda byc jutro rano.........jak ja to przezyje??? ani sie wykapac ani nic!!!

Wiesz Anitko moj Lukasz czasami mnie zaskakuje w opiece nad Tymciem ale sa tez i takie dni kiedy go wolami moge odciagac od komp lub fotografii i wtedy to czy Tymcio ma mokro czy chce spac schodzi na drugi plan ::) a ja wtedy dostaje szalu :p

a co do rodzinki to u mnie naszczescie nie ma ze chlopiec lepszy od dziewczynki
choc siostra Karola we wrzesniu urodzila corke i jako jedyna chce abysmy mieli synka!!! ::)

Agnieszko-czyli masz przeczucia!! a ja nie mam nawet tego.....
moja intuicja spi.....Na poczatku myslalam ze bedzie to synek bo wszyscy mi tak mowili,potem po objawach stwierdzilam ze coreczka a teraz to juz nie wiem!!! ale mysle tak na 65% ze to synek :D  zobaczymy czy sie sprawdzi ;D

a co do tego ze lipcowe mamusie to laseczki,to niestety ale popsuje wam ta renome hihihi  bo ja jestem wielkiiiiiii klooops 8)  i do laseczek sie nie zaliczam a ze sadze ze jestem najbrzydsza z was to sie wacham z umieszczeniem moich fotek........taki wstydnis ze mnie :-[

Maniu ty to zawsze pocieszysz :D :D buzka dla ciebie ;)
dzisiaj jak Karol wroci to mu powiem ze ma te zdjecia wklejac i juz,w koncu nalatalam sie po urzedach ;D

Anitka ale laseczka z ciebie!! fiufiuuu ;)
a w tej czerwonej peruce to ktora ty jestes??? bo jestescie obie jak dwie krople wody hihihi
Anita co ty robisz ze masz taka figure jak z obrazka??
hmmm.........tez taka musze byc!!!!!!! moje postanowienie,ale wezme sie za nie po porodzie :D

Lilciu kochanie dawaj te Twoje zdiatka !! Wiesz ssukniach slubnych to wszystkie kobietki ladnie wygladaja !
Ja jestem z prawej strony !! Ale nie zawsze taka bylam szczupla ! Jak mieszkalam w Londynie to wazylam 10 kg wiecej!! A we francji to z czego tu przytyc , same salaty !!!

Maniu ostatnie pytanko ! Gdzie mam wkleic to male zdiatko obok postow ? Weszlam w moje konto i nie wiem gdzie ? Przyzekam ze po raz ostatni Cie mecze i to naprawde ostatnie pytanko !!

Dziewczyny, dla mnie czas zacząć weekend. Jedziemy do Zakopanego - aż sie boję tu zajrzeć w poniedziałek - pewnie tyle się będzie działo. Miłego weekendu dla wszystkich.
Buziaczki

reklama
Dopiero teraz widzialam wasze zdiatka z usg !!! Fajowe !!
Widze ze corcia Mani juz sie przywitala z mama i tata!! A dzidziulka Luski to juz taka duza i chyba smacznie sobie spala !! A moj malusze jest podobny do maluszka Niani, Nawet mam podobne zdiatka !!

Do góry