reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

I mam jeszcze jedno pytanko
Jka sobie leze na boczku to mnie tak boli wysoko nad brzuszkiem w okolicy piersi,co to moze byc? Mam takie uczucie jakby mnie skora bolala :(

reklama
Nie wiem co to moze byc, ale pewnie jakis ucisk. Teraz wszystkie bebechy nam ida do gory i sie sciskaja nawzajem i rozne nerwy sa podrazniane. Mnie tez co chwila cos gdzies kluje, albo uciska i nieraz bardzo ciezko jest mi oddychac, no ale coz uroki ciazy :)
Tak jak Asiolek kiedys napisala ja tez nie wiedzialam, ze w ciazy tyle roznych dolegliwosci mozna miec. Myslalam, ze tylko mdlosci na poczatku i na koncu jakies tam bole zwiazane z tym, ze dzidzius sie rusza i wklada nozki raczki gdzie mu wygodnie, co nie zawsze u nas tez. :) A tu macie - jakies skurcze, dretwienia, cierpniecia, bole glowy, brzucha, klucia w krohu, zw roznych czesciach, bole kosci ogonowej, itp. (podaje to co ja mnialam i mam) - normalnie same cierpienia. Ale co tam dla dzidzi to nie takie bysmy przeszly, prawda mamuski ;D

No cisza dzisiaj u nas straszna, czyzby wszystkie mamusie wyjechaly poleniuchowac??
A moze ostro sprzataja? ;D
Ja mam dzisiaj dzien urodzinkowy bo najpierw idziemy do bratanka mojego mezusia a pozniej do mojej cioci, a ja jak na zlosc nie mam dzis nastroju towarzyskiego bo wszystko mnie boli :( konkretnie kregoslup w okolicy kosci ogonowej auuu

Maniu! Świetny pomysł z tym Zakopanym. Może kiedys rzeczywiście uda nam się już z naszymi dzidziami wybrać w jakies ferie czy wakacje do Zakopanego i wreszcie mogłybyśmy się spotkać :)
Elfiko, ja tez mam takie dziwne dretwienie pod piersiami (zwlaszcza pod lewa). Jak wstaje rano to tak jakby mnie tam prąd przechodził. No ale brzusio idzie coraz wyżej do góry to pewnie uciska nam te wszystkie watroby, żołądki itp, i to pewnie dlatego.
A bierzecie dziewczyny Magnokal? Bo moja ginekolog kazała mi od połowy ciąży zażywać, żeby nie było właśnie takich skurczy, mrowień itp.

Ja dzisiaj też mam rozrywkową sobotę, bo najpierw idę do mojego siostrzeńca-chrześniaka na 10 urodziny :) a potem wieczorkiem żeby poprawić imprezke wybieramy się do znajomych-sąsiadów na ploteczki. Oni też są w ciąży, ale rodzić będą dopiero we wrześniu :)

oooo..faktycznie dzis cichutko tu u nas...ale tomoze i dbrze bo znaczy sie wszystkie sobie odpoczywacie ;)

Elfiko i Klaudio fajnie macie ze na urodzinki idziecie!!!!! dobrej zabawy Wam zycze!!!
Tusiu ale i wczoraj smaku narobilas tymi truskawami...mniam mniam mniam..dzisiaj ja jej rozmroze :D

no i wiecie co?! ciesze sie ze zyjemy w takich czasac gdzie technika idzietk strasznie do przodu a i to o czym mamy pojecie pewnie jest nikle bo na 100% sa rzeczy o ktorych nam sie nie snilo...hmm..ale ale ciesze sie bo wlasnie dzieki tej technice o ktorej ja mam male pojecie mozemy siebie ogladac tak ot!! szybciutko a przed chwila dostalam zdjeciia malenkiego Stasia ktory urodzil sie przedwczoraj ;D ah jaka mala kruszynka!!!!!!!!!

aaaa.... te uciski to na pewno nasze wewnetrzne zycie pewnie sie organizuje na nowo....a Dzidzuski pchaja sie lapkami jak moga ;)

na prawde super byloby sie kiedys wybrac taka ekipa z dziecimi do Zakopanego!!!!!! moze sie uda?!!!

no a skoro tu tak pusto to ide budowac domy z klockow z Tymciem ;D

milego leniuchowania!!!!!!!!!!!

reklama
Hej dziewczynki, tylko na chwile sie właczam zeby przesłac Wam weekendowe całuski :-)
Byłam dzis w odwiedzinach u kolezanki ktra ma dwumiesiecznego synka. Jeju nie wiedziałam, że dzieci tak szybko rosną w tym wieku. Czyka nas naprawde niezła przeprawa :-))

Ok ustepuje miejsca meżowi. a ja sobie wobie wieczór piekności :-)))

Do góry