reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ANITKO
po pierwsze!!!! slecznie wygladasz w tej sukience!!!!!!

po drugie: jesli chcesz wkleic malutkie zdjecie to wchodzisz w moj profil, tam jest po lewej takie okienko DANE PUBLICZNE,  zaznaczasz WYSLE WLASNY OBRAZEK (o ile masz go u siebiew komp) klikasz BROWSE na koniec na dole zazanczasz ZACHOWAJ i juz ;)

Rzeczywiście strasznie szybko zapełniacie strony. Człowiek gdzies na chwilę wyjdzie, wraca a tu masz tyle czytania ,że hoho.
Aniu.g życze miłego weeckendu i poodychaj tym górskim powietrzem za nas wszytskie, a  zwłaszcza te z duzych miast ;)

Aniu G ale Ci zazdroszcze!!!!!

bawcie sie dobrze!!!!!!!!!
a o nadrobienie czytania sie nie martw tu w weekend raczej cichutko jest..no ale nigdy nie wiadomo ;)

Dziekuje Maniulciu !! sprawdzam czy dziala !
Udalo sie !!! poniewaz zawsze siadam do Was z kawcia to i na zdiatku jestem z filazanka !!

Ciesze sie ze wyszlo!!!

no i widac ze weekend ;) nagle pusto sie tu zrobilo....milego weekendu Kobietki!!!!

ale sie objadlam. Kupilam truskawki, rozmrozilam, dodalam do twarogu, smietany i makaronu. I pycha tego mi dzisiaj brakowalo. ;D pelna geba odrazu sie smieje.

Aniu baw się wspaniale :-) ;D ;D

Frida nie wiem za co mi dziekowałaś??? :-)

Gazelaczku dopisałam na liście Tobie synka a Fridzie córke - mam nadzieje że nic nie pomyliłam :-) wszystkie reklamacje prosze zgłaszać na adres joasiol@gazeta.pl

milego weekendu :-)

reklama
Czesc dziewczynki, ale fajowe zdjecia powklejalyscie ;D Ja niestety nie mam zadnego takiego ktore by sie nadawalo :( musze poszukac i dopiero ale obiecuje, ze jak cos znajde to sie wam ujawnie :)
Wczoraj bylam u lekarza i... nadal nie wiem czy dzidzia to chlopczyk czy dziewczynka :laugh:
Pepowina przeszkadzala i lekarz nie mial pewnosci, nastepna wizyte mam 22go marca wiec moze wtedy....
A tak przy okazji to czy wasze malenstwa tez tak brykaja jak siedzicie przy komputerkach?
Moje chyba tego nie lubi bo bardzo mnie boksuje hmmm

Do góry