reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ANITKO
po pierwsze!!!! slecznie wygladasz w tej sukience!!!!!!

po drugie: jesli chcesz wkleic malutkie zdjecie to wchodzisz w moj profil, tam jest po lewej takie okienko DANE PUBLICZNE,  zaznaczasz WYSLE WLASNY OBRAZEK (o ile masz go u siebiew komp) klikasz BROWSE na koniec na dole zazanczasz ZACHOWAJ i juz ;)

Rzeczywiście strasznie szybko zapełniacie strony. Człowiek gdzies na chwilę wyjdzie, wraca a tu masz tyle czytania ,że hoho.
Aniu.g życze miłego weeckendu i poodychaj tym górskim powietrzem za nas wszytskie, a  zwłaszcza te z duzych miast ;)

Aniu G ale Ci zazdroszcze!!!!!

bawcie sie dobrze!!!!!!!!!
a o nadrobienie czytania sie nie martw tu w weekend raczej cichutko jest..no ale nigdy nie wiadomo ;)

Dziekuje Maniulciu !! sprawdzam czy dziala !
Udalo sie !!! poniewaz zawsze siadam do Was z kawcia to i na zdiatku jestem z filazanka !!

Ciesze sie ze wyszlo!!!

no i widac ze weekend ;) nagle pusto sie tu zrobilo....milego weekendu Kobietki!!!!

ale sie objadlam. Kupilam truskawki, rozmrozilam, dodalam do twarogu, smietany i makaronu. I pycha tego mi dzisiaj brakowalo. ;D pelna geba odrazu sie smieje.

Aniu baw się wspaniale :-) ;D ;D

Frida nie wiem za co mi dziekowałaś??? :-)

Gazelaczku dopisałam na liście Tobie synka a Fridzie córke - mam nadzieje że nic nie pomyliłam :-) wszystkie reklamacje prosze zgłaszać na adres joasiol@gazeta.pl

milego weekendu :-)

reklama
Czesc dziewczynki, ale fajowe zdjecia powklejalyscie ;D Ja niestety nie mam zadnego takiego ktore by sie nadawalo :( musze poszukac i dopiero ale obiecuje, ze jak cos znajde to sie wam ujawnie :)
Wczoraj bylam u lekarza i... nadal nie wiem czy dzidzia to chlopczyk czy dziewczynka :laugh:
Pepowina przeszkadzala i lekarz nie mial pewnosci, nastepna wizyte mam 22go marca wiec moze wtedy....
A tak przy okazji to czy wasze malenstwa tez tak brykaja jak siedzicie przy komputerkach?
Moje chyba tego nie lubi bo bardzo mnie boksuje hmmm

Do góry