reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny ostatnio mam znowu mdlosci. I w nocy tak mnie lapia - niewiem, moze to z glodu? bo w nocy to taka glodna sie budze i mi okropnie nie dobrze. Ale jak cos zjem, to nieraz tez tak mam, zalezy co zjem i po piciu jeszcze tak mam. Wogole jakis taki dziwny nastruj mnie lapie. Zamiast tu wesola byc to ja taka przybita i wzdycham tylko. Kurde, zeby moj maz umial minie jakos rozweselic. Bo ja siedze w tym domu i nikt mnie nawet nie odwiedza. Gdyby nie wy to chyba bym gadala do scian. wszyscy mysla, ze ja w ciazy to juz nic nie moge i najlepiej dla mnie siedziec w domu, a ja bym sobie gdzies poszla do jakiegos pabu czy cos. Moze nie na piwko, ale na soczek jakis. Wy to chociaz mozecie z psem wyjsc na spacer. Kurde ja chce pieska.

ajajaajj niemoge nadrobic..ja tu oczy otwieram a tu 5stron zapisanych fiufiufiuuu... :)

Klaudio pisalas ze Tatry lubisz!!!!? moj Lukasz tez! ;D i napewno jak wrocimy pojedziemy tam! moze wiec kiedys uda nas sie tam spotkac?!

Nianiu! faktyczni nie ma nic gorszego od chorego faceta... :p czasami gorzej jak z dzieckiem ;)

tusiu, ja jak w ciągu dnia zgłodnieje to też mi się zbiera na wymioty. Na szczęście jakoś udaje mi się je powstrzymać przekąskami (owoce, jogurty). A II trymestr miał być taki wspaniały :)

o rany Tusiu ja mam tak samo!!! przyjedz do mnie to bedziemy we dwie siedziec ;) albo gdzies sie poszwedamy!!!

a tak...
no ale  jest Tymcio i on pochlania mi wiekszosc czasu i teraz raczej nie mam czasu na nude choc tak normalnie pogadac chcialoby sie....a tu sa taaaakie odleglosci ze gdybym chciala sie z kims spotkac to musze nastawic sie na dosc dluga droge... :p
ale faktycznie dzieki Wam mozna sie nagdac ;) wiec nie jest tak zle ;) chyba nie oszaleje

a pieska tez baaaardzo bym chciala!!! w Polsce razem z Lukazem opiekowalismy sie kazdym napotkanym kundelkiem
raz Lukasz poszedl ok23 do sklepu i wrocil z ...PSEM ;D a wlasciwe to probowal go przekupic kielbaskami by za nim ten psiaczek poszedl  :D tak bardzo mu sie go szkoda zrobilo ze na dworze ze w nocy i ze zimno...no i chcial go przygarnac niestaty psiaczek domagal sie powrotu na podworko...a teraz tez pojechalismy do schronoska pokazac pieski Tymciowi i zakochalismy sie w takim jednym....ah szkoda mowic....

Tusiu to moze faktycznie z glodu Cie mdli bo ja jak czegos nie chwyce w zeby to padam i wstac nie moge :p
moze to jest zwiazane z wiekszym przyrostem masy ciala..bo i dzidza wieksza i my okraglejsze ;) wiec i moze wiecej albo raczej czesciej jesc powinnysmy?!

A w Zakopanym to moze sie kiedys spotkamy wszystkie?!

No dziewczyny zdecydowanie przesadzacie !! Nie mozna Was nadrobic !!!
Nianiu dziekuje bardzo z Ciebie rowniez niezla laseczka !! Wogule uwazam ze wszystkie lipcoweczki to super laseczki !!
Jak juz nauczylam sie wklejac zdiatka, dzieki Maniulce to jeszcze Wam jakies ze slubu wkleje !!!
A tak poza tym to chcialam powiedziec ze robie sie zazdrosna o swoj brzuch !!! Moj maz teraz tylko do niego sie przytula i tylko z nim rozmawia !! Po przyjsciu z pracy pierwszy buziaczek jest dla brzuszka !!! A pierwsze pytanie czy mama byla dla Ciebie mila ??? Kiedys wrozka powiedziala mi ze moj maz bedzie mial bzika na punkcie naszego dziecka !! I chyba juz sie zaczelo !!

reklama
Anitko no to sie zaczelo ;D mi czasem jest az wstyd ze mam takie mysli ale oni pewnie tez sa zazdrosni ze to my wiemy wiecej na temat co sie dzieje z brzuszkiem i to my czujemy bardzie kopniaki ;D a Te biedne Tatuski musza nam wierzyc czasem na slowo i pewnie dlatego w taki sposob nadrabiaja
;)

Do góry