reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja też uciekam, zwłaszcza, że muszę siły zregenerować po dzisiejszym wycisku w dupsko (czyt. aerobik) :p

Pa patki :-* :-* :-*

reklama
damayanti pisze:
Jestem 3 dzień na diecie i chyba mam jakiś  kryzys właśnie  ::)- ale mi się pizzy chce.... dietka ma trzynaście dni, to zagryzę zęby i poczekam ;)
trzymam qciuki, ja jak przestane karmic tez planuje jakąś super dietke zacząć, bo samo nic sie nie stanie a juz na pewno sie nie schudnie  :p

jesli chodzi o nianie to zawsze będą jakies dylematy, ja mam tą samą opiekunkę która zajmowała sie piotrkiem jak był mały i wcale nie jest mi przez to łatwiej, juz mnie niektóre rzeczy denerwują i myśle że musze to przez 4 lata (potem przedszkole, tak było tez wczesniej) wytrzymac,
ona cały czas krzyska nosi albo zabawia a potem ja mam po południu jazdy bo nie da sie na chwile połozyc, ale to minie, jej tez sie znudzi to ciągłe noszenie zwłaszcza jak jeszcze troche nabierze wagi, ale chwale ją za to że duzo mówi do małego, to jest dobre bo sie dziecko lepiej rozwija, no i tak jak u Niani lubi  spacerowac, krzysiek tez ją polubił to widac, jest pogodny i spokojny a to duzo, odpada nerwówka o to czy mu sie krzywda nie dzieje
denerwuje mnie natomiast ze wszystko mi "gdzies" układa i nie moge potem nic znaleźć, ale nad tym pracujemy  8)

Dla Damayanti ;D >:D

p10100321ws.jpg

Tuska pskudo, wywal ta pizze bo forum rozwala ::)

Witam o poranku, ja mam już kawe a Wy gdzie?
Joasia pewnie jeszcze nie wróciła do domu ale E_mama?
jakto mam sama kawusie żłopić ? :-[

Wszystkiego najlepszego dla Oliwierka z okazji skończenia połowy roczku!!

Ciekawe co tam u Maniuli słychać? czy juz zdrowieją?
Maniu daj znać czy żyjecie!!!

jestem, jestem elfiko, ja od 8 rano już porządkuję ostatnie 2 miesiące z życia mojego dziecka, bo muszę w końcu dojść do ładu o co z nią chodzi, co skąd i dlaczego :( Dobrze, że jest BB, bo to taki mój pamiętnik :)
Za chwil kilka wybywamy do kina :)
ciekawa jestem jak się Julka zachowa :)

no to spadam jeszcze poukładać te rozrzucone klocki....

reklama
no to powodzenia Edytko daj znać jak tam film!

a ja właśnie wróbelki i inne ptaszki nakarmiłam, pół chleba im pokroiłam a co! niech się chłopaki najedzą ;D

Do góry