reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ku...rwa :mad: ale mnie teść spienił, aż musiałam wziąc podwujną dawke lekow na ciśnienie i zle sie czuje.
Zostawiłam go z Majką w pokoju i poszłam zmywac naczynia (bo wiecie teraz utrudnienia przez ta zamarznieta woda w kranie w kuchni) ja wracam a tam teściu karmi Majkę Bake Rolsami o smaku czosnkowym. No myślałam, że mu w mordę dam!!!! No brak im wszystkim rozumu. Kur....wa.
Nikt mnie nie słucha!!!! proszę by nie stawiali jej bo pediatra nie kazała, oczywiście zlewka na to i każdy ją stawia, bo ona tak chce.
Proszę teścia by nie robił obrzydliwych rzeczy, to nie - dawał dziś Majce swój język do zabawy. Fu kurw.a mam dość nie mam już siły im gadac, czy ja mam zamykać drzwi przed dziadkami, chyba o to się proszą.

reklama
u nas też jeszcze ząbków nie widać, pewnie się zaczną jak wróce do pracy, ja też damayanti od 13 lutego ;)
kurcze, mrozy takie woda zamarzla i trzeba bylo w piwnicy grzac piecykiem i podgrzewać rury no i po cztrech godzinach ZWYCIĘSTWO, nie nadążamy z noszeniem drewna RATUNKU, zimą mam serdecznie dość mieszkania w domku, marzę o cieplutkim mieszkaniu w bloku, ale za to latem w życiu bym się nie przeprowadzila :mad: dogodzić kobiecie ciężko ::)

Co do zębów to moja mnie tez ciągle ściemnia, i to juz chyba z cztery miesiące. Najpierw mega ślinienie, potem biała plamka co wyglądała jak ząb i troche sobie pobyła na dziąśle (kurde?co to było?) teraz to jej zachowanie a zębów nie ma.

NiaNia pisze:
tofinek pisze:
cześć babeczki,
NiaNia pisze:
A ja własnie poleciałam do sklepu i jakby przeznaczenie tam na mnie czekało. Otóz przede mną w kolejce stała laska któa miała dokładnie takie włosy jak ja czyli : brazik taki własnie jakby czekoladowy i taka własnie grzyweczka muchowa tylko nieco jakby rzadsza i przede wszytskim wyprostowana. Miała kucyk ale widac było ze włoski lekko pocieniowane. No miodzio normalnie. Fakt ze miała z 10 lat mniej niz ja, ładną cerke i wogole calkiem do rzeczy była ::) No ale co moze sie troszke odmłodze.
I juz nic nie szukam w internecie. Co bedzie to bedzie ;D
Jade jutro na 9 rano!!! łaaaaaaaaaaa
Nianiu, powodzenia, też kiedyś u niego bylam, na Nowogrodzkiej, bo teraz to wiem że ma też drugi salon gdzieś w Warszawie, bedzie dobrze, to b.b.sympatyczny i skromny czlowiek az bylam w szoku, tylko czekalam na niego dobre 40 minut :p
przecież zawsze możesz jeszcze zmienić koncepcję :laugh:
Tofinku ja tez na Nowogrodzką jade ;D ;D ;D Powiedz kochana a co on Ci wtedy robił?? No i czy byłas zadowolona?? Moze jakas fotka :) :p

kurcze to bylo jakieś 2 lata temu...
CO ON MI WTEDY ROBIL, HM :laugh: 8)

tak serio, to powiedzialam ze ja nie wiem co chcę, wię pocieniowal mi z przodu i wyprostowal, generalnie bylo ok i bylam zadowolona ale po Idolu spodziewalam się czegoś więcej, no ale przecież nie może baby która ma stać przy garach zrobić tak samo jak na scenę ;)
w ogóle to ja już nachodzilam się za namową koleżanek z pracy do takich magików (czytaj świrów), że hoho... ;D nie dość że np. u jednego strzyzenie trwalo ok. trzech godzin to jeszcze musialam zjechać pol warszawy
I STWIERDZILAM, ŻE I TAK NAJBARDZIEJ ZADOWOLONA WYCHODZĘ OD MOJEGO FRYZJERA CO TO GO MAM POD SAMYM DOMEM I PLACĘ 20ZL :laugh:

tak czy inaczej trzymam kciuki, ladnej buźce to w kazdej fryzurce bedzie dobrze :)

tusia26 pisze:
ku...rwa :mad: ale mnie teść spienił, aż musiałam wziąc podwujną dawke lekow na ciśnienie i zle sie czuje.
Zostawiłam go z Majką w pokoju i poszłam zmywac naczynia (bo wiecie teraz utrudnienia przez ta zamarznieta woda w kranie w kuchni) ja wracam a tam teściu karmi Majkę Bake Rolsami o smaku czosnkowym. No myślałam, że mu w mordę dam!!!! No brak im wszystkim rozumu. Kur....wa.
Nikt mnie nie słucha!!!! proszę by nie stawiali jej bo pediatra nie kazała, oczywiście zlewka na to i każdy ją stawia, bo ona tak chce.
Proszę teścia by nie robił obrzydliwych rzeczy, to nie - dawał dziś Majce swój język do zabawy. Fu kurw.a mam dość nie mam już siły im gadac, czy ja mam zamykać drzwi przed dziadkami, chyba o to się proszą.
tuśka ty biedaku nasz :( naprade bidula jesteś a ten jęzor to jużprzeginka całkiem fuuuuuj moi na szczęście są ludzcy ;) i tymika mi nie podkarmiają (zresztą bali by sie z tą jego alergią) a nie wiem jak teściowa ale on jak narazie dlaeko wiec :) wiem tylko że innego wnuczka jak przyjechał do niej a miał 3 miesiace to ze szwagierką moją, smoczka mu lizały jak mu wypadł :o fuuuuu i traktowały go jak lalkę przebierając w ciuszki które miały dla niego (elisa była w łazience i nie widziała bidna)

tofinku ja wczoraj nosiłam i jutro musimy znowu lub pojutrze :( no ale ciepło mamy choć w nocy było u mnie 17

nianiu czekamy na fotkę mam nadzieje ze rano jak zerknę tu to już będzie :D

tusia26 pisze:
Co do zębów to moja mnie tez ciągle ściemnia, i to juz chyba z cztery miesiące. Najpierw mega ślinienie, potem biała plamka co wyglądała jak ząb i troche sobie pobyła na dziąśle (kurde?co to było?) teraz to jej zachowanie a zębów nie ma.
to mogla być afta, a teraz zniknęla?

Ja też mam z moją mamą przeboje... mieszka na tym samym podwórku, jak przychodzi do Tosi, nie myje rąk, jak jej mówię zeby to zrobila, to odpowiada że wlasnie przed chwilą w domu myla :mad: wchodzi w butach... sadzala Tośkę, mimo iz mówilam żeby tego nie robila i takie tam... gotuje się we mnie i nie potrafię stanowczo od niej wymagać pewnych rzeczy i za to b. siebie nie lubię... no ale zaraz bylaby obraza majestatu a przecież mieszkamy tuz obok siebie... :p

no i u nas fałszywka z zębami ;) już jakieś 2 miechy niebardzo chce smarować bo te żele to ponoć paskudztwwa dla ząbków przyszłych fakt kilka razy awaryjnie posmarowałam i panadol dawałam

a niedawno tymi padł mój smok jest potworniasto głodny dziś masakra !!! jak by mógł to by mnie połknął !!!
zobaczymy ile pospi bo dziś troszke zjadł (jabłuszko sparzone zmiksowane z kleikiem ryżowym z tym kompocikiem, jabłuszko tarte i kleik na noc ::) )

nasza joasia pewno milusio spędza czas no i jeszcze ten grzniec.hmmm :p

chyba zmykam na na wspólnej bo może być dzis dobre (no tusiu ewka jakaś dobijająca sie zrobiła) ale jeszcze śmigam do łazienki i jabłuszko sobie zetrzeć najlepiej ze 2 bo ostatnio znowu mam manie na tarte jabłko

a u nas i tak cisza pewno seriale..............

reklama
dziewczyny zaraz na TVP2 bedzie expres reporterów, mówili coś o niani która opiekowala się dzieckiem i po jakims czasie sąd przyznal jej prawa rodzicielskie a odebral matce ::) za bardzo nie doslyszalam co tam jeszcze mówili, lecę oglądać

Do góry