reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lilka, ale super - z nieba spadła Ci taka fajna pracka :) Powodzenia kobieto - znając Cie poradzisz sobie z nauką, pracą i wychowaniem Mili. A i jeszcze Karol co swoje dostanie ;) :)

reklama
Kredziu wklejaj fotek ile ci sie chce, wcale nie zaśmiecasz nimi forum, bardzo miło jest sobie pooglądać i nie kasuj ich, no co ty.
Joasiu moja ma to samo z tym mamamamam też jak sie zdenerwuje, np. jak mama wyjdzie jej z pokoju ::)

a ja zmykam pod prysznic i zbieram sie w gosci!!!

mam zamiar sie dzisiaj troszke znieczulic!!!!a co.................niech choc przez chwilke bedzie radosne zycie mlodej mamy!!!!

Joasiu miłej zabawy Ci życze!!
oj jak ja bym sie gdzies z domku wyrwała- marzenia kurcze.

Tak mi zimno,ze pisac nie potrafie i co chwila byki robie, palce mi sztywnieja z zimna br, herbate zrobiłam i zaraz klan sobie zobacze to pod kocykiem może sie rozgrzeje brrrrrr
ale mam nudno jiiiiiiiiiiiiii nic mi sie nie che, Weronika padła, zmerzluch z niej dzisiaj straszny, trzeci raz śpi mam nadzieje ze w nocy chociaz bedzie próbowala spac ::)
ale dzisiaj mąż do roboty idzie to ją sobie do wyrka wezme i przynajmniej wstawac nie bede misiała.

NiaNia pisze:
Gazelaczku łącze się w bólach ;D

Dzięki Nianiu, już choćby dlatego trochę mi lżej ;) ;D

NiaNia pisze:
A tak wogole napisz o tej kobitce troche :)

Heh, może jak sobie pójdzie :p Glupio mi tak pisać, gdy pani za plecami siedzi ;) :) W każdym razie dziś jest lepiej. Ale powiem Wam, że w nocy z emocji spac nie moglam. Ale dzis przyszla pani i jest OK.

Joaska pisze:
dzieki kochane za gratulacje, ale on tak wola tylko jak sie czyms denerwuje............

a my dzisiaj jedziemy w gosci, bedzie dobre zarelko i grzaniec.............jak sadzicie moge sie napis troszeczke grzanca?????

pewnie >:D przeciez trzeba oblać pierwsze słowo kubusia :laugh: ;D

Aniu G brzmi pocieszajaco ;D Mam wrazenie ze mój Maks bedzie pierwszy w drugiej turze zębów. Powiem szczerze "ocipieć" z nim można. Chyba zostawie z nim Michała i na dłuzej wyjade, moze jak mój szanowny małżonek "OCIPIEJE" bedziemy się lepiej dogadywać ;D :laugh: >:D

reklama
STO LAT, STO LAT dla Majeczki! Rośnij mamie zdrowo i siadaj znów grzecznie ;)

Wszystkiego naj, Martuśka!

Dzięki, Tusiu, za zyczonka :)
Widze, że ząbkowania czas w pełni, po kilku dniach totalnej szajby dzis Kinga śpi... Smaruję jej dziąsełka Calgelem i chyba pomaga, bo sie po tym na chwile uspokajała.
A z nianią u nas tez jest tak, że opiekuje się małą inaczej zupełnie niż ja ;) Na razie zostają na krotko sobie, w ramach oswajania wzajemnego (wracam do pracy 13 lutego...) - no i myslę,że może i dobrze.... Ja małej tyle na rekach nie nosze i inaczej się z nią bawię, myslę, że jakoś sobie potem w głowce zakoduje, czego po kim można się spodziewać ;)
Lilka - gratuluję pracki :)

idę czytac dalej ;)

Do góry