reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Uf, przebrnęłam . Skąd w Was tyle energii na taką produkcję?

Tez sie dolaczam do wszystkich życzonek, dla polroczniaków i starszych starszaków :) Ale nasza Majka i Martynka to duże dziewczynki! I Matteo tez już prawie dorosły ;) :)

Widzę że już po kolei wszystkie dzieciaki ząbkują. Zgadzam się tu z Nianią, że ocipieć można :) U mnie na szczęście opiekunka dziś byla. Wyszlam na dwi godzinki i wrócilam do domku nie ta sama. Aaaaale fajnie :)

reklama
mała juz wykapana nakarmiona i śpi i dobrze bo teraz biorę się za te swoje materiały bo w dzień nie dało rady przy marudzącej Martyni, może to wkońcu te zęby kurcze chyba tylko moje dziecko nie ma ząbków ale ściemnia mnie ta mała już 1,5 m-ca jade z dentinoxem i dalej nic

moja tez zębów nie ma ,tez ścoemnia, tez smaruje juz drugi miesiąc i nic :mad:
teraz śpi ale przy jedzeniu był ryk i mi się jakoś tak wydawało że to brzuch? Kurde kolki wróciły czy co?
Juz mam dośc, zaraz serialik leci to sobie zobacze w samotności bo łoś a robocie i dobrze.
cosik mnie żołądek boli

wszystkiego najlepszego dla Martuski i półroczniaków, a ii dla Maji za 7 mies  ;D
kwiaty01.gif
czesc wszystkim, qrcze ale mega produkcja  ??? :o >:D zasiadłam sobie własnie przed kompikiem i myslałam ze cóś nadrobie ale widze że mam marne szanse  :p
ale chociaz spróbuje stawic czoła temu wyzwaniu  ;)
no to spadam nadrabiac (przygniata mnie ten ciężar  :p )
NiaNia pisze:
elfiko pisze:
moja tez zębów nie ma ,tez ścoemnia, tez smaruje juz drugi miesiąc i nic  :mad:
mój scieniał dwa i pół miesiaca ;D

O jest mucha w m jak miłość!! No fajne te jej włosy tylko grzywke sobie powinna prostować >:D :police: O0
u mnie tez sciema od 2 mies  ;D ;D ;D

A ja własnie poleciałam do sklepu i jakby przeznaczenie tam na mnie czekało. Otóz przede mną w kolejce stała laska któa miała dokładnie takie włosy jak ja czyli : brazik taki własnie jakby czekoladowy i taka własnie grzyweczka muchowa tylko nieco jakby rzadsza i przede wszytskim wyprostowana. Miała kucyk ale widac było ze włoski lekko pocieniowane. No miodzio normalnie. Fakt ze miała z 10 lat mniej niz ja, ładną cerke i wogole calkiem do rzeczy była ::) No ale co moze sie troszke odmłodze.
I juz nic nie szukam w internecie. Co bedzie to bedzie ;D
Jade jutro na 9 rano!!! łaaaaaaaaaaa

cześć babeczki,
NiaNia pisze:
A ja własnie poleciałam do sklepu i jakby przeznaczenie tam na mnie czekało. Otóz przede mną w kolejce stała laska któa miała dokładnie takie włosy jak ja czyli : brazik taki własnie jakby czekoladowy i taka własnie grzyweczka muchowa tylko nieco jakby rzadsza i przede wszytskim wyprostowana. Miała kucyk ale widac było ze włoski lekko pocieniowane. No miodzio normalnie. Fakt ze miała z 10 lat mniej niz ja, ładną cerke i wogole calkiem do rzeczy była ::) No ale co moze sie troszke odmłodze.
Nianiu, powodzenia, też kiedyś u niego bylam, na Nowogrodzkiej, bo teraz to wiem że ma też drugi salon gdzieś w Warszawie, bedzie dobrze, to b.b.sympatyczny i skromny czlowiek az bylam w szoku, tylko czekalam na niego dobre 40 minut :p
przecież zawsze możesz jeszcze zmienić koncepcję :laugh:

reklama
tofinek pisze:
cześć babeczki,
NiaNia pisze:
Nianiu, powodzenia, też kiedyś u niego bylam, na Nowogrodzkiej, bo teraz to wiem że ma też drugi salon gdzieś w Warszawie, bedzie dobrze, to  b.b.sympatyczny i skromny czlowiek az bylam w szoku, tylko czekalam na niego dobre 40 minut  :p
przecież zawsze możesz jeszcze zmienić koncepcję :laugh:
Tofinku ja tez na Nowogrodzką jade ;D ;D ;D Powiedz kochana a co on Ci wtedy robił?? No i czy byłas zadowolona?? Moze jakas fotka :) :p

Do góry