reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dzieki kochane za gratulacje, ale on tak wola tylko jak sie czyms denerwuje............

a my dzisiaj jedziemy w gosci, bedzie dobre zarelko i grzaniec.............jak sadzicie moge sie napis troszeczke grzanca?????

no i dziękujemy za wszystkie ciepłe słówka w stronę fotek tymika i grzywki ;) a z tą grzywką jakoś tak jak tusia pisała ze łosie wolą bez chyba jednak, bynajmniej mój artek mówi że woli mnie bez grzywki a ja sama wole siebie czasami z czasami bez

a mój tymik właśnie walczy w łóżeczku !! niedospał, bo nie było spacerku i sie nie wyspał, bo w łóżeczku jak juz pisałąm długo nie pośpi w dzień no i wstał pobawił się chwilkę a teraz maruda, żucił się na moje cyce szarpał jak mały wariat a teraz walczy szarpie sie ze szczebelkami i sapie niemiłosiernie !!

Joaska pisze:
dzieki kochane za gratulacje, ale on tak wola tylko jak sie czyms denerwuje............

a my dzisiaj jedziemy w gosci, bedzie dobre zarelko i grzaniec.............jak sadzicie moge sie napis troszeczke grzanca?????

ja mysle ze nawet wiecej niz troche :) kochana, grzaniec to byl w gorach moj napoj energetyzujacy :) a Julka miala 3,5 miesiaca:) wiec spoko jak raz zaszalejesz to nic sie Kubusiowi nie stanie....

img48664oo.jpg

i dorwał świetlika
img48676tc.jpg

ale chyba jednak pójdzie do cyca i przy nim zaśnie

asieńko pozwól sobie :)

Dziewczyny, dzięki za Wasze słowa. Trochę mi lżej. No i piszecie po mojej myśli  ;) ;D Tez uważam, że trzeba zwracać uwagę i już. Na szczęście wczoraj był pierwszy dzień i po prosu nazbierało się trochę informacji do przekazania. Będę siedziała z nianią przez cały miesiąc, to myślę, że ją odpowiednio wyszkolę  ;) :)

Ale miło mieć świadomość, że tez jesteście takie paskudy, co mówią innym jak mają traktować nasze dziecko  ;D ;D ;D :p

reklama
Do góry