reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kurcze, ale bym cos słodkiego zjadła, mmmmmmmmm a miałam dbać o linie mmmmmmmmmm a nic w domu nie mam , wychodzenie odpada ale moze cos upieke mmmmmmm

reklama
elfiko pisze:
Jakby to nie był środek nocy i na dworze -26 stopni to bym go chyba z chaty wywaliła :mad:
elfiko kochana ja Ciebie nie kumam, bo ja uważam że to były idealne warunki na wywalenie łosia z domu, żeby rozumu poszukał, który chyba gdzieś mu wypadł hihihihihi  ;) ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: :p :p :p

elfiko, mnie szlag trafił po 2 ml rumianku, po klopsie to by już spakowani z biletem w garści na księżyc lecieli >:D >:D >:D >:D

a swoją drogą ciekawa jestem co tam się dzieje jak im zostawiamy Michałka....

hehe ta nasz alka :D
ja zmykam nie wiem myślę że nadrobiłam ale chyba nie wszystko :(
buziqaczki dla majci i milenki !!!!!!!!!!!!!!!!!

wodę gotujemy zwyczajną z kranu

lila gratulacje pracki i podziw :)

a w kwestii całowania to ja tylko raz dałam się zaskoczyć - jak skończył dwa tygodnie to mi go kupela tak wycałowała, że trzy dni z niego brokat ze szminki zmywałam :o :o :o :o :o od tamtej pory jak tylko widzę że ktoś zaczyna to od razu mówię - precz z ryjem!  >:D >:D >:D >:D >:D

alka2 pisze:
a w kwestii całowania to ja tylko raz dałam się zaskoczyć - jak skończył dwa tygodnie to mi go kupela tak wycałowała, że trzy dni z niego brokat ze szminki zmywałam :o :o :o :o :o od tamtej pory jak tylko widzę że ktoś zaczyna to od razu mówię - precz z ryjem!  >:D >:D >:D >:D >:D

biedne te przyszłe panny Michałka ;D ;D ;D

e_mama pisze:
alka2 pisze:
a w kwestii całowania to ja tylko raz dałam się zaskoczyć - jak skończył dwa tygodnie to mi go kupela tak wycałowała, że trzy dni z niego brokat ze szminki zmywałam :o :o :o :o :o od tamtej pory jak tylko widzę że ktoś zaczyna to od razu mówię - precz z ryjem! >:D >:D >:D >:D >:D

biedne te przyszłe panny Michałka ;D ;D ;D

oj biedna biedna!!!!

u nas z calowaniem, to ja go caluje, Rafal, babcia czasem i moja przyjaciola, nikt wiecej....czyli wszystcy zaufani i lubiani, przez Kube oczywiscie!!!!!

tak tak pannom infekującym ja matka mówię zdecydowane NIE ;) ;) :p :p :p ::) ::)

A u nas niestety infekcja górnych dróg oddechowych i antybiotyk :-[ :-[ :-[ Dobrze że bobo w dobrym nastroju!!!

Kredko, grzywa zdecydowanie na plus!!! podcinaj ją bo bardzo Ci pasuje i pięknie podkreśla rysy twarzy!!!

Niania bierz przykład z Kredki, najwyżej pochodzisz ze dwa miechy w berecie - zima nikt nie skuma ;) 8) 8) 8) 8)

reklama
Do góry