reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

brunetka pisze:
Mati też na poczatku stał w miejscu i się bujał, aż nagle wyczaił,że da się odbić i się zaczęło.... ::)

Kurde, ja przyszłam a Was wszytskie chyba mróz przegonił.

A to doadam jeszcze: Nianiu uważam że dobrze ci z grzywką!
Dzieki Brunetka. Dzieki Tusi jednak przejrzałam na oczy i mam pietra czy ją obcinać. Naparwde ostro się dygam teraz.

reklama
-ANITA- pisze:
Czesc Kasiulku !!!
Matteo stoi od urodzenia a siedziec nie lubi tylko stac i stac !! Ale raczkowac ani w zab ,czytalam ze sa dzieci ktore nigdy nie beda raczkowac i z regoly zaczynaja szybciej chodzic niz te co raczkuja !

Mam to samo w domu. Maks to najchetniej by odrazu stawał.Wyciaga rece zeby go podnosic i cały sztywnieje a jak go postawie na nogi to az piszczy ze szczescia :)

Dziewczyny a jaka dajecie maluchom wode do mleka. Ja nadal Zywiec ale juz od jakiegos czasu jej nie gotuje. A wy?

Joaska pisze:
czesc babeczki..........

ide na sniadanko i wracam z kawka!!:)
Ja juz popijam kawke i ogladam Miasto Kobiet ;D
U nas kolejna nocka bez jedzenia i wreszcie mam wrazenie ze Maks w nocy odpoczywa a nie szaleje z trawieniem. Wczesniej po karmieniu o 23 starsznie sie miotał o czesto budził. Teraz tez mamy kilka pobudek ale ewidentnie nie sa na jedzenie.
Kasiu jak sie pojawisz napisz słowko bo wiem ze Ty Martynce tez odstawiłas to jedzonko o 23. Napisz prosze jak jest teraz i jak wygladały te pierwsze nocki??

niestety nie bedzie kawki bo nie mam mleka, a bez mleka to nie to samo........

moj eksperyment z kasza sie nie powiodl, Kuba stal o 23.........myslalam, ze pospie przynajmniej do 2......ehhhhh

dzień dobry !

U mnie kawka na finiszu, właśnie skończyłam nadrabiać wczorajszą produkcję...

Młoda stęka w łóżeczku, że aż mi jej żal :)

Julka sama nie siedzi, ale jak ją trzymamy na kolanach to w pozycji siedzącej bo inaczej nie chce.

Słuchajcie a jak kąpiecie Wasze maluchy to sadzacie je w wanience czy na leżąco? Bo ja kąpię ciągle tak samo jak po urodzeniu, jedna ręka pod głowką i leży sobie, z tą różnicą, że jak przekręcam ją na brzuch to sama leży bez podtrzymywania. A pytam Was, bo kąpiemy się bez żadnych zabawek jeszcze i zastanawiam się, czy próbować jej wprowadzić jakieś kaczuchy do wanienki?

Joaska pisze:
niestety nie bedzie kawki bo nie mam mleka, a bez mleka to nie to samo........

moj eksperyment z kasza sie nie powiodl, Kuba stal o 23.........myslalam, ze pospie przynajmniej do 2......ehhhhh

a może spróbuj zagęścić zupkę kleikiem? Jednak mleczko nawet z kaszką łatwiej się trawi niż zupka czy inna papka?

U nas dziś była jedna pobudka na jedzonko w nocy i spanie do 8 rano. Za to jakie odgłosy od rana z łóżeczka  ;D ;D ;D piszczenie, takie wesołe, krótkie urywane aaaa, aaaaaaaa, aaaaaaaa i kaszel :):)

e_mama pisze:
a może spróbuj zagęścić zupkę kleikiem? Jednak mleczko nawet z kaszką łatwiej się trawi niż zupka czy inna papka?

tylko jak mu zageszcze zupke to zje ja kolo 13, to chyba nie dotrwa na niej do wieczora, albo deserek zageszcze.............
qrcze.................

reklama
serdeczne zyczenia dla Martuski z okazji urodzin. duzzzo milosci, zdrowka i pociechy z meza i dzieciaczka i spelnienie wszystkich marzen!!!!!!!!

tort0bs.gif[img]

sto lat kochana!!!!!

Do góry