reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Jeszcze zajrzałam do galerji
Tymek cudny, to drugie zdjęcie świetne, oj będzie kuzynom panieny odbijał, albo pomagał im je wyrwac.
Joasiu widzę, że wy tez kładziecie chyba jakis koc przy drzwiach tarasowych? by nie ciągnęło. swietny ten twój cudak, on to mi na takiego marynarzyka pasuje ;D

tusia26 pisze:
Jeszcze zajrzałam do galerji
Tymek cudny, to drugie zdjęcie świetne, oj będzie kuzynom panieny odbijał, albo pomagał im je wyrwac.
Joasiu widzę, że wy tez kładziecie chyba jakis koc przy drzwiach tarasowych? by nie ciągnęło. swietny ten twój cudak, on to mi na takiego marynarzyka pasuje ;D

marynarzyk????no moze moze...........ja osobiscie uwielbiam go w paskach i maze stad to skojazenie ;D ;D ;D

a co do balkonu to strasznie tam ciagnie i dlatego klade koc...........szczegolnie teraz, jak jest tak zimno!!!

Hej dziewczyny!
Mróz tęgi, a my nosa za drzwi nie wychylamy.
A ja po weekendzie jestem pełna podziwu dla swego syna, tak ot nagle, po prostu staje na czworakach i kołysze się do przodu i tyłu. To już chyba mały krok od raczkowania, co? ::) ::) ::)

Kurcze musze poprzenosić wszytskie "niebezpieczne "rzeczy z zasięgu jego ręki, bo mimo,że do przodu jeszcze nie idzie, ale do tyłu to takiego pałera dostał,że pkój ogarnia w minutę!!!!!!

A do tego wszytskiego jak tylko dosunie się do czegoś o co może się oprzeć stopami, odbija się(przez to kołysanie jest mu łatwiej) i dołsownie skacze jak żaba do przodu. SZOK!

to ja zapomnialam napisac, ze Kuna powoli dzwiga sie na nozkacj i buja sie do przodu i do tylu........probuje sie przemiescic ale biedaczek jeszcze nie umie i strasznie go to denerwuje!!!

oki zmykam kobitki do lozeczka..............do jutra!!!

Mati też na poczatku stał w miejscu i się bujał, aż nagle wyczaił,że da się odbić i się zaczęło.... ::)

Kurde, ja przyszłam a Was wszytskie chyba mróz przegonił.

A to doadam jeszcze: Nianiu uważam że dobrze ci z grzywką!

ja na momencik przemarzłam dzisiaj strasznie :-[ normalnie stóp nie czułam jak ja niecierpie zimy aż zła jestem

jeśli chodzi o dzieci uważam że nie robi sę takich numerów typu klopsy czy wkładanie do buźki wszystkiego co dzidzia chwyci
ja też ciągle z tym walczę denerwuję się bo mała raz ma raz nie te wstrętne bakcyle i muszę niestety uważać żeby dodatkowo jej nie narażać co nie oznacza że trzymam ją sterylnie, zreszta aż tak się nie da ale są pewne granice

no i jak tak czytam jak Wasze dzidziolki startują do raczkowania to się zastanawiam dlaczego moja duża pannna nadal niecierpi leżenia na brzuszku ::)
małe podsumowanie mojej dzidzi;
cóż zębów brak, raczkowanie u mojego raczka leży totalnie, siedzi dość stabilnie i gaduła z niej straszna całymi dniami wysłuchuję mama, koko, kaka, baba, ała to narazie tyle co moje dziecko umie :)

reklama
Kurcze jak czytalam o tych rodzinach to az sie boje pomyslec co sie dzialo jak Mateo zostal przez 5 dni i nocy z moja tesciowa !! Dzieki zareklamowanej przez Nianie Tracy Hogg spal od dwoch tygodni po dwanascie godzin od 20:30 do 9 rano i od kiedy zostal u tesciow budzi sie po kilka razy w nocy !!!
Nianiu ja tez niedawno obcielam sobie grzywke i pomijajac ze zle mi obcieli to jestem zadowolona ale ja mam wysokie czolo !! Mnie osobiscie podobasz sie bardziej  z delikatna grzywka lub bez !
Za to Kredce super z grzywcia !
A czy jest jakies malenstwo ktore ma okolo 7 miesiecy i niesiedzi ?

Do góry