reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć Kasiu , czytałam że sie martwisz,że Martynia jeszcze się nie kiwa, pociesze cie, ja miałam rok to na zdjęciu jestem poduchami podparta bo jeszcze nawet siedziec nie umiałam, łysa byłam jak kolano do 2 roku zycia a jak miałam 1,5 roku to mówiłam pełnymi zdaniami
teraz jestem normalna( tak mi sie przynajmniej wydaje ;D)
wiec torzeczywiście od indywidualnego rozwoju malucha zależy
Weronika ma 6,5 miesiąca a siedzieć tez jeszcze nie umie, za to gada hoho ma to po mamusi, ;D

Kurcze łoś mnie znowu w nocy wkurzył wrrrrr
Weronika sie budziła często a on w pewnej chwili d mnie- nie umiesz o to dziecko jakoś zadbac żeby tak nie płakało??!!!!
Jakby to nie był środek nocy i na dworze -26 stopni to bym go chyba z chaty wywaliła łosia jednego!! :mad:

Tak bo ja poprostu Uwielbiam w nocy po sto razy wsawac i nosic małą na rękach- takie mam hobby!!! Kurna :mad:

jasne, już to widze jak mój łos w nocy z dzieckiem na rękach chodzi i je uspokaja , jak go kiedys próbowałam dobudzic,żeby mi mleka przynióśł to jak juz w końcu się ruszył to patrze a on idzie z herbatą!!!
słów szkoda!!!
juz nawet nie reaguje na te jego hasła, rano mu sie chyba głupio zrobiło bo mi mała zabrał jak sie obudziła ale co z tego jak po pól gidzinie przyszedł sie zapytać jaki ma jej deser dać ::)
wiec wstałam bo co bede udawac że śpie.

elfiko pisze:
Weronika sie budziła często a on w pewnej chwili d mnie- nie umiesz o to dziecko jakoś zadbac żeby tak nie płakało??!!!!
Jakby to nie był środek nocy i na dworze -26 stopni to bym go chyba z chaty wywaliła łosia jednego!! :mad:

Tak bo ja poprostu Uwielbiam w nocy po sto razy wsawac i nosic małą na rękach- takie mam hobby!!! Kurna :mad:

losie do lasu............

znalazlam u Kuby drugiego zeba obok.............oj bedzie sie dzialo ;D ;D ;D

a teraz moj syn zmaga sie z zasniecierm samemu w lozeczku, zobaczymy kto wygra.........

Kasiu mam pytanie- może ja tez Weronke od tego jedzenia nocnego oducze?? Ona je ostatni raz o 23 a i tak mi się budzi co chwila.
a jak rano o 6 daje jej mleko to nie jest bardzo głodna i wypija tak 150ml ale pomalutku, jakby piła bo lubi a nie bo głodna?
Tylko że u nas jest problem bo mała nic nie chce pic innego, herbaty, soczki tylko łyżeczką...

reklama
Joaska pisze:
elfiko pisze:

losie do lasu............

znalazlam u Kuby drugiego zeba obok.............oj bedzie sie dzialo ;D ;D ;D

a teraz moj syn zmaga sie z zasniecierm samemu w lozeczku, zobaczymy kto wygra.........

no to masz Joasiu wytłumaczenie częstych pobudek Kubusia ;D Gratulacje
co do zasypiania to ja juz odpuściłam, Weronika za nic w świecie nie zaśnie sama w łóżeczku, tylkow wózku, musze ja chwile powozic

Do góry