reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:No właśnie u nas działa jak zje nawet o 13, nie czekam z zupką do wieczora. Po prostu sumarycznie dostaje większą ilość kalorii i chyba lepiej ją trzyma.
dobra to dzisiaj sprobuje........
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:serdeczne zyczenia dla Martuski z okazji urodzin. duzzzo milosci, zdrowka i pociechy z meza i dzieciaczka i spelnienie wszystkich marzen!!!!!!!!
sto lat kochana!!!!!
ooooo to i my z Julią się dołączamy !!!!!
Martuśka, które to ?:?) ;D ;D ;D ;D
e_mama pisze:dzień dobry !
U mnie kawka na finiszu, właśnie skończyłam nadrabiać wczorajszą produkcję...
Młoda stęka w łóżeczku, że aż mi jej żal
Julka sama nie siedzi, ale jak ją trzymamy na kolanach to w pozycji siedzącej bo inaczej nie chce.
Słuchajcie a jak kąpiecie Wasze maluchy to sadzacie je w wanience czy na leżąco? Bo ja kąpię ciągle tak samo jak po urodzeniu, jedna ręka pod głowką i leży sobie, z tą różnicą, że jak przekręcam ją na brzuch to sama leży bez podtrzymywania. A pytam Was, bo kąpiemy się bez żadnych zabawek jeszcze i zastanawiam się, czy próbować jej wprowadzić jakieś kaczuchy do wanienki?
My kąpiemy na lezaczku do kąpania w duzej wannie. No i kaczucha obowiązkowo ;D To ostatnio ulubiona zabawka mojego syna. Nawet poza wanną. Oczywisce jak u Kubusia ląduje natychmiast w buzi.
Dziewczyny czy jest juz bobas na lipcówkach który ma zeby na górze?? Albo czy jest któryś z symptomami zblizajacych sie zebów???
ja zgeszczałam deserkiJoaska pisze:e_mama pisze:a może spróbuj zagęścić zupkę kleikiem? Jednak mleczko nawet z kaszką łatwiej się trawi niż zupka czy inna papka?
tylko jak mu zageszcze zupke to zje ja kolo 13, to chyba nie dotrwa na niej do wieczora, albo deserek zageszcze.............
qrcze.................
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja juz zglupialam z tym calym jedzeniem...........
i tak zle i tak niedobrze, najlepiej to bym mu dala schabowego z kapusta to by spal jak ta lala..........
i tak zle i tak niedobrze, najlepiej to bym mu dala schabowego z kapusta to by spal jak ta lala..........
elfiko
lipcowe mamy ´05
heloł ;D
ha Joasiu to do mojego taty poślij Kube on Ci go odkarmi ;D ;D ;DJoaska pisze:ja juz zglupialam z tym calym jedzeniem...........
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Delfiko pisze:heloł ;D
ha Joasiu to do mojego taty poślij Kube on Ci go odkarmi ;D ;D ;DJoaska pisze:ja juz zglupialam z tym calym jedzeniem...........
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
najserdeczniejsze zyczenia dla Majeczki.............moc zyczen i 1000 buziakow!!!!