reklama
elfiko pisze:najpierw weronika ja cap za wlosy i do buzi a ta sie smieje zamiast jej nie pozwolic i znowu sie musialam odezwac a potem co? dala weronice swoj palec do gryzienia i jak jej zwrocilam uwage to mi powiedziala ze ja maniaczka jestem i mi odbija
a moj tata na to ze on tez mysli ze mi odbija bo np nie daje malej jesc wszystkiego jak ona chce a jka byla ostzatnio u nich to on jej dal kawalek klopsa i nic jej po tym nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUz IM NIGDY DZIECKA NIE ZOSTAWIE
i wczoraj sie spakowalam i o 18stej bylismy w domu a mi do teraz z uszu kopci ze zlosci
uuu ostro ale wcale się nie dziwie, tak trzymać, powkręciło ich zupełnie.
anna_dulska@o2.pltusia26 pisze:podaj mi swoj adres bo ja z innej skrzynki wysyłam
NiaNia pisze:anna_dulska@o2.pltusia26 pisze:podaj mi swoj adres bo ja z innej skrzynki wysyłam
pomiedzy imieniem a nazwiskiem jest ta dolna kreseczka-podkreslenie dolne
Iwon
Lipcowe Mamy '05
elfiko pisze:a jka byla ostzatnio u nich to on jej dal kawalek klopsa i nic jej po tym nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;D Sorrki elfiko, wiem, że masz mega nerwa, też bym po ścianach chodziła, ale tak sobie wyobraziłam tą całą sytuację- mała zdziwiona Weronika, wcinająca cichaczem klopsa i niczego nieswiadoma Ewelinka, która jeszce dzisiaj sobie spokojnie herbatkę na BB popijała :laugh:
Ty, to może ona dlatego ostatnio taka głodna! Ja też bym się na mleko wypięła, gdyby mnie klopsem częstowali :laugh:
elfiko
lipcowe mamy ´05
Iwon pisze:elfiko pisze:a jka byla ostzatnio u nich to on jej dal kawalek klopsa i nic jej po tym nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;D Sorrki elfiko, wiem, że masz mega nerwa, też bym po ścianach chodziła, ale tak sobie wyobraziłam tą całą sytuację- mała zdziwiona Weronika, wcinająca cichaczem klopsa i niczego nieswiadoma Ewelinka, która jeszce dzisiaj sobie spokojnie herbatkę na BB popijała :laugh:
Ty, to może ona dlatego ostatnio taka głodna! Ja też bym się na mleko wypięła, gdyby mnie klopsem częstowali :laugh:
no, miesozerne mam teraz dziecko :
ale jak pomysle ze ona taki chory brzuszek ma a on jej klopsa z tymi przyprawami wrrrrrrrr
Iwon
Lipcowe Mamy '05
To wszystko przez to, ze kiedyś 3 miesięczne niemowlaki jadły już wszystko. I ludziom, wychowującym dzieciaki w tamtych czasach trudno jest zrozumieć dzisiejsze nawyki żywieniowe.
Jestem w stanie to zrozumieć, ale nie trawię, jak ktoś robi coś wbrew woli matki i za jej plecami. To nie fair.
Jestem w stanie to zrozumieć, ale nie trawię, jak ktoś robi coś wbrew woli matki i za jej plecami. To nie fair.
reklama
tusia25
Fanka BB :)
Nianiu napisz czy doszło.
Elfiko ja też nie lubię jak mi dziecko obśliniają, i kiedyś pisałam, że tościowa mojej koleżanki synka, koleżanki której nie zna obcałowywała synka, kurde obca baba ja jako matka bym się wkurzyła.
Mój teściu Majkę obślinia i mnie tym wkurza. Pozwala se wkłada jej rączki do swojej paszczy i trafia tam tez jej ucho. To nic ze mowie ku...rwa!
Albo jakieś stare baby, kolezanki teściowej próbują ja całowac, bleeee.
Obślinianiu, całowaniu mówimy stop. Niech sobie zrobia dzieci do całowania a nie!
Elfiko ja też nie lubię jak mi dziecko obśliniają, i kiedyś pisałam, że tościowa mojej koleżanki synka, koleżanki której nie zna obcałowywała synka, kurde obca baba ja jako matka bym się wkurzyła.
Mój teściu Majkę obślinia i mnie tym wkurza. Pozwala se wkłada jej rączki do swojej paszczy i trafia tam tez jej ucho. To nic ze mowie ku...rwa!
Albo jakieś stare baby, kolezanki teściowej próbują ja całowac, bleeee.
Obślinianiu, całowaniu mówimy stop. Niech sobie zrobia dzieci do całowania a nie!