reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
wogole dziewczyny jak jest u was? mnie straszniw wkurza ze kto przyjdzie to mi dziecko caluje i obslinia , to przeciez niehigieniczne no nie?

elfiko pisze:
najpierw weronika ja cap za wlosy i do buzi a ta sie smieje zamiast jej nie pozwolic i znowu sie musialam odezwac a potem co? dala weronice swoj palec do gryzienia  :mad: i jak jej zwrocilam uwage to mi powiedziala ze ja maniaczka jestem i mi odbija
a moj tata na to ze on tez mysli ze mi odbija bo np nie daje malej jesc wszystkiego jak ona chce a jka byla ostzatnio u nich to on jej dal kawalek klopsa i nic jej po tym nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUz IM NIGDY DZIECKA NIE ZOSTAWIE
i wczoraj sie spakowalam i o 18stej bylismy w domu a mi do teraz z uszu kopci ze zlosci  :mad: :mad:

uuu ostro ale wcale się nie dziwie, tak trzymać, powkręciło ich zupełnie.

Aj Elfiko skąd ja to znam, mnie tez nikt nie słucha.
A teściowie mówią, że jak są przy Majce to najlepiej jak mnie nie ma bo wtedy nic nie widze co jej dają i co z nią robią ::)

elfiko pisze:
a jka byla ostzatnio u nich to on jej dal kawalek klopsa i nic jej po tym nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;D Sorrki elfiko, wiem, że masz mega nerwa, też bym po ścianach chodziła, ale tak sobie wyobraziłam tą całą sytuację- mała zdziwiona Weronika, wcinająca cichaczem klopsa i niczego nieswiadoma Ewelinka, która jeszce dzisiaj sobie spokojnie herbatkę na BB popijała :laugh:

Ty, to może ona dlatego ostatnio taka głodna! Ja też bym się na mleko wypięła, gdyby mnie klopsem częstowali :laugh: ;)

Iwon pisze:
elfiko pisze:
a jka byla ostzatnio u nich to on jej dal kawalek klopsa i nic jej po tym nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;D Sorrki elfiko, wiem, że masz mega nerwa, też bym po ścianach chodziła, ale tak sobie wyobraziłam tą całą sytuację- mała zdziwiona Weronika, wcinająca cichaczem klopsa i niczego nieswiadoma Ewelinka, która jeszce dzisiaj sobie spokojnie herbatkę na BB popijała :laugh:

Ty, to może ona dlatego ostatnio taka głodna! Ja też bym się na mleko wypięła, gdyby mnie klopsem częstowali :laugh: ;)

no, miesozerne mam teraz dziecko ::)
ale jak pomysle ze ona taki chory brzuszek ma a on jej klopsa z tymi przyprawami wrrrrrrrr :mad:

To wszystko przez to, ze kiedyś 3 miesięczne niemowlaki jadły już wszystko. I ludziom, wychowującym dzieciaki w tamtych czasach trudno jest zrozumieć dzisiejsze nawyki żywieniowe.
Jestem w stanie to zrozumieć, ale nie trawię, jak ktoś robi coś wbrew woli matki i za jej plecami. To nie fair.

reklama
Nianiu napisz czy doszło.
Elfiko ja też nie lubię jak mi dziecko obśliniają, i kiedyś pisałam, że tościowa mojej koleżanki synka, koleżanki której nie zna obcałowywała synka, kurde obca baba ja jako matka bym się wkurzyła.
Mój teściu Majkę obślinia i mnie tym wkurza. Pozwala se wkłada jej rączki do swojej paszczy i trafia tam tez jej ucho. To nic ze mowie ku...rwa!
Albo jakieś stare baby, kolezanki teściowej próbują ja całowac, bleeee.
Obślinianiu, całowaniu mówimy stop. Niech sobie zrobia dzieci do całowania a nie!

Do góry