reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Iwon pisze:To wszystko przez to, ze kiedyś 3 miesięczne niemowlaki jadły już wszystko. I ludziom, wychowującym dzieciaki w tamtych czasach trudno jest zrozumieć dzisiejsze nawyki żywieniowe.
Jestem w stanie to zrozumieć, ale nie trawię, jak ktoś robi coś wbrew woli matki i za jej plecami. To nie fair.
i ja sie podpisujetusia26 pisze:Nianiu napisz czy doszło.
Elfiko ja też nie lubię jak mi dziecko obśliniają, i kiedyś pisałam, że tościowa mojej koleżanki synka, koleżanki której nie zna obcałowywała synka, kurde obca baba ja jako matka bym się wkurzyła.
Mój teściu Majkę obślinia i mnie tym wkurza. Pozwala se wkłada jej rączki do swojej paszczy i trafia tam tez jej ucho. To nic ze mowie ku...rwa!
Albo jakieś stare baby, kolezanki teściowej próbują ja całowac, bleeee.
Obślinianiu, całowaniu mówimy stop. Niech sobie zrobia dzieci do całowania a nie!
TO MOJE DZIECKOI JA JE BEDE WYCHOWYWAC PO SWOJEMU A KOMUS IE NIE PODOBAß---------------------->TAM SA DRZWI!
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:TO MOJE DZIECKOI JA JE BEDE WYCHOWYWAC PO SWOJEMU A KOMUS IE NIE PODOBAß---------------------->TAM SA DRZWI!
osrto ale dosadnie!!!!!!ja tez sie podpisuje!!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Joasiu ale fajnie wygladacie z Kubusiem na tym zdjatku
a dziekujemy bardzo
nasza chionka jeszcze zyje, ale juz niedlugo..............
tusia26 pisze:Nianiu napisz czy doszło.
Elfiko ja też nie lubię jak mi dziecko obśliniają, i kiedyś pisałam, że tościowa mojej koleżanki synka, koleżanki której nie zna obcałowywała synka, kurde obca baba ja jako matka bym się wkurzyła.
Mój teściu Majkę obślinia i mnie tym wkurza. Pozwala se wkłada jej rączki do swojej paszczy i trafia tam tez jej ucho. To nic ze mowie ku...rwa!
Albo jakieś stare baby, kolezanki teściowej próbują ja całowac, bleeee.
Obślinianiu, całowaniu mówimy stop. Niech sobie zrobia dzieci do całowania a nie!
Tusia cos jakby idzie i gdzies ginie. Nie wiem co jest grane. Kochanie przepraszam. Moze wyslesz na priv BB błagam
reklama