reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No Kredzia to drugie zdjęcie super.
Ale mnie wkurza ta Ewa z Na wspólnej kurde no.
Ja wykąpana teraz jeszcze musze cos wpuscic do żoładka.

reklama
Aniu a ode mnie nic nie dostałaś na swoja skrzynkę?
A faceci to zawsze tak gadają na temat grzywki, nie wiem czemu ale większoś lubi włosy za uszy.

powiem wam o co sie wkurzylam
o to ze po pierwsze jak tylko weszlismy do tych gosci to zapowiedzialam wszystkim zeby mi weroniki po polikach nie calowac bo ma uczulenie ale oczywiscie zostalam olana i musialam afere zrobic ale jak juz moja kuzynka zaczela sie bawic z weronika to sie dopiero zaczelo  ::) :mad:

elfiko pisze:
powiem wam o co sie wkurzylam
o to ze po pierwsze jak tylko weszlismy do tych gosci to zapowiedzialam wszystkim zeby mi weroniki po polikach nie calowac bo ma uczulenie ale oczywiscie zostalam olana i musialam afere zrobic ale jak juz moja kuzynka zaczela sie bawic z weronika to sie dopiero zaczelo ::) :mad:

no efliku tez bym sie wkurztla, u mnie jest podobnie, nie wiem czy Oni tego nie rozumieja jak mowie cos do Nich, przeciez to moje dziecko i wiem co mowie!!!!!eh....rodzinka!!!

reklama
najpierw weronika ja cap za wlosy i do buzi a ta sie smieje zamiast jej nie pozwolic i znowu sie musialam odezwac a potem co? dala weronice swoj palec do gryzienia  :mad: i jak jej zwrocilam uwage to mi powiedziala ze ja maniaczka jestem i mi odbija
a moj tata na to ze on tez mysli ze mi odbija bo np nie daje malej jesc wszystkiego jak ona chce a jka byla ostzatnio u nich to on jej dal kawalek klopsa i nic jej po tym nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUz IM NIGDY DZIECKA NIE ZOSTAWIE
i wczoraj sie spakowalam i o 18stej bylismy w domu a mi do teraz z uszu kopci ze zlosci  :mad: :mad:

Do góry