reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja z karmi czekam na jakas zazyla dyskusje na bb..............
Niania nie daj sie i odwagi.........
Niania nie daj sie i odwagi.........
elfiko
lipcowe mamy ´05
powiem wam o co sie wkurzylam
o to ze po pierwsze jak tylko weszlismy do tych gosci to zapowiedzialam wszystkim zeby mi weroniki po polikach nie calowac bo ma uczulenie ale oczywiscie zostalam olana i musialam afere zrobic ale jak juz moja kuzynka zaczela sie bawic z weronika to sie dopiero zaczelo :
o to ze po pierwsze jak tylko weszlismy do tych gosci to zapowiedzialam wszystkim zeby mi weroniki po polikach nie calowac bo ma uczulenie ale oczywiscie zostalam olana i musialam afere zrobic ale jak juz moja kuzynka zaczela sie bawic z weronika to sie dopiero zaczelo :
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:powiem wam o co sie wkurzylam
no efliku tez bym sie wkurztla, u mnie jest podobnie, nie wiem czy Oni tego nie rozumieja jak mowie cos do Nich, przeciez to moje dziecko i wiem co mowie!!!!!eh....rodzinka!!!
nie :-( wyslesz jezscze raz plisssssssssssstusia26 pisze:Aniu a ode mnie nic nie dostałaś na swoja skrzynkę?
A faceci to zawsze tak gadają na temat grzywki, nie wiem czemu ale większoś lubi włosy za uszy.
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
najpierw weronika ja cap za wlosy i do buzi a ta sie smieje zamiast jej nie pozwolic i znowu sie musialam odezwac a potem co? dala weronice swoj palec do gryzienia i jak jej zwrocilam uwage to mi powiedziala ze ja maniaczka jestem i mi odbija
a moj tata na to ze on tez mysli ze mi odbija bo np nie daje malej jesc wszystkiego jak ona chce a jka byla ostzatnio u nich to on jej dal kawalek klopsa i nic jej po tym nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUz IM NIGDY DZIECKA NIE ZOSTAWIE
i wczoraj sie spakowalam i o 18stej bylismy w domu a mi do teraz z uszu kopci ze zlosci
a moj tata na to ze on tez mysli ze mi odbija bo np nie daje malej jesc wszystkiego jak ona chce a jka byla ostzatnio u nich to on jej dal kawalek klopsa i nic jej po tym nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUz IM NIGDY DZIECKA NIE ZOSTAWIE
i wczoraj sie spakowalam i o 18stej bylismy w domu a mi do teraz z uszu kopci ze zlosci