reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja mam dziś tuptanie do Otki,coś nie chce mi zasnąć  :(

chyba wyczuła,że tatuś na noc pracuje i może trochę pobrykać......................a ja
chciałam sobie z Wami posiedzieć,bo mój łoś popołudnie przed kompem spędzil i nie było,ni jak tu nawet zerknąć

reklama
elfiko pisze:
Tylko mi nie mówcie że ja tu sama siedze bo padne ::)

my mamy fotelik 0-18 kg i będziemy go jeszcze uzywac bo jest spoko.
Z karmi zrezygnowałam bo jakoś tak mi przeszło, zjadłam serek wiejski na kolacje i teraz popijam herbate zielona ;D
kochana jeszcze ja tu jestem,tylko tak tuptam między sypialnią,a pokojem
dobrze,że to bardzo blisko ;D

coś nawalało BB i nie pogadałam i znowu ja tu sama po nocy,jak jakiś wampirek

ale cóż za chwilę mi się Oti na jedzonko obudzi to i ja pójdę spać

a i przez brak BB pogadałam sobie z zupełnie obcym facetem przez skypa i się uśmiałam po pachy
na narty chcial mnie zabrać,chyba z Otką przy cycu
ale mu nakłamałam,że ja ciężarówka jestem to dal spokój.......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hanti pisze:
a i przez brak BB pogadałam sobie z zupełnie obcym facetem przez skypa i się uśmiałam po pachy
na narty chcial mnie zabrać,chyba z Otką przy cycu
ale mu nakłamałam,że ja ciężarówka jestem to dal spokój.......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ty hanti to taka mała bałamutnica jesteś ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dobranoc kobiałki ;) :laugh:

ale taka naprawdę mała( i mężowi się już pochwalilam,a niech mu tam,trochę cisnienie się podniesie)

Dobraranoc Edytko!

Wszystkiego naj dla Natanka i Kacperka z okazji skończenia 1 półroczku !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

DLA AGNIESZKI_R SAMYCH CUDOWNYCH CHWIL Z RODZINKĄ Z OKAZJI IMIENINEK ;) ;D ;D ;D

dzien dobry ja tez mówie u nas mróz mniejszy bo rano tylko -10 ale za to snieg pada jak szalony to i tak ze spaceru nici, krzysiek własnie wystawił nogi z łóżeczka musze go poprawic bo nie moze sie ruszyc
juz
mąż wybył na zakupy a ja tu zaglądam, widze ze nie tylko u mnie BB szwankowało, straciłam cierpliwość i poszłam spac, ale korzysc jest taka ze sie troche wyspałam, ide bo maruda skwierczy

reklama
witam was
wczoraj od 21 nie mogłam wejsc na BB
na inne strony tak ale tu nie
chyba było oblężenie

dziekuje Joasi za umieszczenie zdjec Mili tak juz sie umowiłysmy ze bede Asi przesyłac fotki na maila i ona bedzie Milenke umieszczac
ciesze sie ogromnie bo mi raz wychodzi a zas nie
i nie moge zrozumiec dlaczego bo robie tak jak sie powinno robic a na serwerze szlag jasny trafia i to mnie zniecheciło do dalszych prób

wczoraj przyszła do nas para ze swoja 15-sto miesieczną coreczką
nigdy nie widziałam Mileny tak zaborczej!!!!! :D za wszelka cene musiała byc obok Marty jak tylko Marta uciekła to ta w ryk i do wyzywania
normalnie tą Marte musielismy przyciagac do Mili,bo ta az jej sie wystraszyła ;D ::)
przesle ze spotkania fotki Asi to zobaczycie

acha ta mała wazy 10kg i pije z 60ml,wiec jak jej mama zobaczyła butelke dla Mili 180ml+kaszka to zdziwko walnęła ;D

Do góry