reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no dziewczynki łosia do pracy wysłałam a ja do Was zasiąde za jakąś godzinke bo teraz ide szybciutko chate oporządzic, przez te całodniowe zakuy mam gary w zlewie, pranie teraz wstawiłam i jeszcze chce podłogi mopem przelecieć bo pełno piachu z wózka, ale za godzinkę sie zamelduję z karmi ::) poema ::) di icafe ::)
a od jutra nie kłade Weroniki spac na trzecia drzemke o 17stej- dzisiaj nie spała i teraz zasnęła mi przy piciu mleka ;D a tak zawsze jeszcze musze ją pół godziny usypiać .

reklama
oj elfiko smaka mi zrobiłas tym karmi, tez chce!!! a sama w domu jestem bo mój łoś ma wychodne - na siatke pojechał, może sie domyśli i mi po drodze kupi

przez te mrozy i zakonserwowanie w domu moje dziecię tez sie rozregulowało spało 2 x po 30 min i padło o 18-tej przy karmieniu, (wykąpaliśmy go wczesniej po prostu

tofinek pisze:
cześc babeczki,
oglądalam fakty i mówili, że jakiś chlopak znalazl dziś na śmietniku niemowlę... cudem przeżylo... ma zapalenie pluc...
brak mi slow na tą kobietę, jestem w stanie zrozumieć ze nie moze wychowywac maleństwa sama, ale tak postąpić????????

ja o tym słyszałam wczoraj, mam nadzieję że to nie kolejny dziś przypadek, dzidzia była tylko owinięta pieluszką i w reklamówce, urodziła się ponoc w szpitalu, bo miała szczepienia i wiedzą która to franca chyba !!!!!!! dziewczyny nóż mi się otwiera normalnie przecież są domy dziecka, w szpiitalu można zostawić ah szkoda gadać !!!! siostra wczoraj powiedziała że powinno się takim wszystko wycinać żeby już nigdy nie mogł urodzic a i to chyba mało france !!!

a co do domu dziecka to przed wczoraj byliśmy z tymikiem u naszych kochanych szkrabików!! teraz są takie same malizny i na tej sali gdzie ja chodzę jest 9 szkrabików ah maleństwa kochane!! oczywiście opiekunki i pielęgniarki były tymim oczarowane!! :)

a tak wogóle tymik śpi troszkę go przetrzymałam i padł przy cycu, artek poszedł się kąpać a ja dopiero dopatrzyłam się wiadomości od kobiety u której mieszkaliśmy we włoszech(mieliśmy osobny domek) z życzeniami noworocznymi !! a przyszła wiadomość 7 stycznia, ale mam zapłon a dzis o nich myślałam i chciałam podesłać fotki :) chyba zaraz kilka wyślę anarazie klecę odpowiedź i młody musi mi sprawdzić bo ja niebardzo łapie ;)

kate332 pisze:
e_mama pisze:
tofinek pisze:
cześc babeczki,
oglądalam fakty i mówili, że jakiś chlopak znalazl dziś na śmietniku niemowlę... cudem przeżylo... ma zapalenie pluc...
brak mi slow na tą kobietę, jestem w stanie zrozumieć ze nie moze wychowywac maleństwa sama, ale tak postąpić????????
:-[ :-[ :-[ :-[ :mad: :mad: :mad: :mad: :( :( :-X przecież można zostawić dziecko w szpitalu, co za suka !!!!!
e_mamo myśle że chyba nie wymyślono nawet odpowiedniego określenia dla takiego kogoś, to chyba niemożlawe ... za takie okrucieństwo...
babulki ta dziewczynka to wczoraj wieczorem znaleziona,już po północy w TVN24 podawali

a co do takiej kobiety,to powinni im macice usuwać...............bo nie zasługuje na taki cód jakim jest nowe życie

ja na temat tego czegos co dziecko wyrzuciło w takie zimno na dwór nic nie powiem bo jeszcze mnie z bb usuną bo to co mi sie nasuwa żeby napisac to dosc niecenzuralne jest :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

reklama
Tylko mi nie mówcie że ja tu sama siedze bo padne ::)

my mamy fotelik 0-18 kg i będziemy go jeszcze uzywac bo jest spoko.
Z karmi zrezygnowałam bo jakoś tak mi przeszło, zjadłam serek wiejski na kolacje i teraz popijam herbate zielona ;D

Do góry