reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witam kochane
w koncu moge sie z ranka przywitac
ale znikam bo spiacy tymik mi tu klawiaturke i wszystko ze stolika chce sprzatnac ;)

artek dzs w domku :d

milej soboty i sto lat babciom ;) :)

reklama
ja się też melduję z rana ;)

jestem już po kawce i pyszniutkim cieście(Babka jogurtowa z budyniem i brzoskwiniami,
taki niby placek,ale jakie smaczne.........mąż mi rano z piekarenki przywiózł ::)

i mam takie pytanko.........może któraś mamusia ma przepis na tą babkę jogurtową,
chętnie zjadłabym więcej i częściej,a ta piekaenia jest dosyć daleko od nas i trzeba do niej autem i to z rana
:p :p :p :p :p :p :p :p taki jęzor mi wisi na samą myśl o niej,
ZLITÓJCIE SIĘ(JAK KTÓRAŚ MA TAKI PRZEPIS) I ZAMIEŚCIE W NASZYM KULINARNYM WĄTKU,
BO BOJĘ SIĘ,ŻE MOŻE MI TAK ZOSTAĆ NA TROCHĘ DŁUŻEJ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

i jak tu do figury powrócić,jak łakomstwo ma nademną PRZEWAGĘ!!! >:D >:D :o

witam z rana
ja tu wczraj zwarta i gotowa do pisania a bb ie działał :-[
Hanti łobuzie takiego smaka mi narobiłaś że hej ::)
nie mam dzisiaj czasu , bede dopiero wieczorkiem bo mąz wziął sobie wolne i ędziemy babcie objeżdżać.
Ja też sie przyłączam do życzeń dla naszych małych solenizantów.

milenko wszystkiego go dobre z okazji półroczku!!!!!!

i spóźnione :-* dla jasia !!!!!!

wszystkiego naj naj także dla maluszków które już miały swoje pierwsze półroczne urodzinki a mnie nie było !!!!!

tymik śpi a ja idę zrobić nam sniadanko i jakieś mięsiwo na obad wyjać i soczek zrobic z jabłuszek i marchwi a dla starszaków dodatkowo banan no i jabłecznik ale to może później i jeszcze masę solną bo chcemy zrobić kostkę i odbić stópki tymonka tytuska i benjaminka i rączki dla dzadków :) (dzięki aniu za pomysła :))

witaj hant :-* !!!!! a właśnie co to za ginekolog do którego chodzisz?? i czy dobry ??

co do pogody to u nas +5 a w nocy było straszne wiatrzysko

a no i jeszcze muszę napisać ze tymik dzis (chyba tata wygrał ;) ) spał całą noc w łóżeczku (oczywiście było chyba 5 pobudek moicg na cyca) ale nie spał z nami tak jak ostatnie noce większość spał ze mną, bo łóżeczko parzyło ;)

oj przepraszam Elfiko,ale muszę znaleźć ten przepis,
no ado kogo ,jak nie do Was po radę moje kochane!! :laugh: :D ;D

witaj kredeczko mój gino to pan J.Orasiński z Bielawy i ja z jego opieki jestem zadowolona
już z Damianem do niego chodzilam i teraz też,co do opini,to wiadomo,ile pacjentek,tyle opini
ale terminy ma pozajmowane i trzeba się wcześniej umawiać(a to chyba coś znaczy :D)

u nas też na plusie 5 stopni,a w nocy bardzo wiało

dla mnie to już mogłaby się wiosna robić,jakoś nie mam serca do zimy w tym roku,

bo ani autem nie lubię jeździć w śnieg,ani wózkiem nigdzie się nie dostanę,
jestem kompletnie skazana na mojego łosia :-[

i takie to życie skazane na betonowe ściany i ładny widok z okna(duży plus)

popoludniu my też się wybieramy da babć i jak sobie pomyślę o wrzasku przy ubieraniu Otki,to wcale mi sie nie chce nigdzie jechać :p

Nianiu dziekuję za pioseneczkę,już sobie słucham i nucę

a nie wiecie kobitki,czy będzie jeszcze MagdaM,czy to było wszystko,co mieli do powiedzenia............

jak dla mnie to się skończyło trochę nijako.......... :(

Kredziu Milenka baaaardzo dziekuje i przesyła buziaka cioci  :-* :-*
w sumie jutro mamy połroczku ale ten suwaczek jakis zakrecony jest  ::) ::)

moja mama sie smieje do Mili i mowi:''jutro stawiasz nam poł tortu '' :laugh:

tak sobie mysle co tu kupic babci na dzien babci
i tak mysle ze chyba przejdziemy sie do kwiaciarni i poprosze aby zrobili taki malutki bukiecik aby Mili chwyciła go do rączki
dosc mało oryginalne ale nie mam wogole pomysłu... ::)

bardzo wam dziekuje za komplementy dla Mili  ;) bardzo sie ciesze ze wreszcie ją pokazałam tzn Joasia :D

a u nas jest taka ślizgawica ze szok!!!!
ja nie wiem jak dojde w całosci do miasta ale musze isc bo mi sie wszystko skonczyło!!
musze isc po jedzonko dla małej
do kwiaciarni
banku
po tatusia potem idziemy do pracy

no mam nadzieje ze cała wroce
u nas jest snieg
na to popadało i zamarzło
istna jazda!!

reklama
a tak wogole to pani Liliana wpadła wczoraj na genialny pomysł ze:
Milena urodziła sie w piatek,wiec w tym roku roczek wypada jej w sobote!!
wiec zrobimy chrzciny!!!!!!!!!

bedzie impreza 2 in 1 :D :D :D :D :D

Do góry