reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lilka pisze:
tak sobie mysle co tu kupic babci na dzien babci
i tak mysle ze chyba przejdziemy sie do kwiaciarni i poprosze aby zrobili taki malutki bukiecik aby Mili chwyciła go do rączki
dosc mało oryginalne ale nie mam wogole pomysłu... ::)

bardzo wam dziekuje za komplementy dla Mili  ;) bardzo sie ciesze ze wreszcie ją pokazałam tzn Joasia :D

Lilka liczy się w sumie pamięć,a nie cena na prezencie
ja w sumie tez myslę,tylko o kwiatku

a może by tak odbić rączkę i nożkę Otki i Damiana(dzięki farbce) na brystolu i laurke zrobić
albo kupić taką ramkę(w sklepiku za 5zł) i zrobić obrazek
bo masa solna za długo mi schła na święta i nie mam do niej przekonania

reklama
Lilka pisze:
a tak wogole to pani Liliana wpadła wczoraj na genialny pomysł ze:
Milena urodziła sie w piatek,wiec w tym roku roczek wypada jej w sobote!!
wiec zrobimy chrzciny!!!!!!!!!

bedzie impreza 2 in 1 :D :D :D :D :D
fajny pomysł.............ja mam ochotę na chrzciny na Święta Wielkanocne

znowu blublam sama do siebie  :p

a wiec mamy z Karolem tani pomysł na własne mieszkanie
nie jest to nic wspanaiłego ale na poczatek......czemu nie!!!!

a wiec nasza gmina przyznaje ziemie dla tych co nie maja szans na własne M za tanie pieniadze
są to takie szeregowce po 4 mieszkania,parterówki,60m kw. (3 pokoje.łazienka,kuchnia,korytarz)
moja siora sie tam wybudowała,a ze szwagier jest murarzem chate postawil sam,wiec ich to tanio wyniosło
no i my tez myslimy........bo

wczoraj wpadli do nas znajomi z ta coreczka i wiadomo wozkiem wniesli snieg na kolkach i ten snieg sie rozpuscil i w korytarzu powstało błotko
a moja matka jak zaczeła ryja drzec!!!!
az nam wstyd przed znajomymi było..... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

''ze q...wa z wozkiem w taką pogode przyłażą'' i inne takie :-[

znalazłam ogłoszenie o cziłałie i facet mi mowi ze bez rodowodu 1200 :o :o :o no tyle stoja

i tak mysle ze chyba kupie dwie cziłały i zrobie biznes :D

Lilka pisze:
znalazłam ogłoszenie o cziłałie i facet mi mowi ze bez rodowodu 1200 :o :o :o no tyle stoja

i tak mysle ze chyba kupie dwie cziłały i zrobie biznes :D
no na pieskach to można iteras zrobić,ale to roboty przy szczeniakach jest trochę

no musicie jakoś mieć własne M,więc może właśnie w taki sposób ;)

reklama
Do góry