reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kochane/.................
teraz to luks !!!!! ten net w pokoju....hmmm samo miodzio !!!! :D normalnie ful wypas :) nie muszę złazic na dół gdzie jest o kilka ładnych stopni zimniej tylko w pokoiku w doskoku nawet mogę i mam nadzieje ze kompy nie padną ani net !!!
tymik wykąpany właśnie ćwiczy coś na łóżku ;) a artek wrócił z pracy :) no ale jutro chyba znowu jedzie :( teraz w łazience to kożystam a tymik chce kołdre zjeść ;)
ok uciekam

mili jaka pannica no no :)

a szkraby jakie porośnięte :) w ramach wspomnien ja tez tylko poxniej lub jutro :D

buziaczki uciekam do artka posiedzieć jak bedzie jadł swój obiad !!

cześc babeczki,
oglądalam fakty i mówili, że jakiś chlopak znalazl dziś na śmietniku niemowlę... cudem przeżylo... ma zapalenie pluc...
brak mi slow na tą kobietę, jestem w stanie zrozumieć ze nie moze wychowywac maleństwa sama, ale tak postąpić????????

tofinek pisze:
cześc babeczki,
oglądalam fakty i mówili, że jakiś chlopak znalazl dziś na śmietniku niemowlę... cudem przeżylo... ma zapalenie pluc...
brak mi slow na tą kobietę, jestem w stanie zrozumieć ze nie moze wychowywac maleństwa sama, ale tak postąpić????????
:-[ :-[ :-[ :-[ :mad: :mad: :mad: :mad: :( :( :-X przecież można zostawić dziecko w szpitalu, co za suka !!!!!

sorki, nie powinnam obrażać suk, one się zajmują swoimi młodymi, ta kobieta to odczłowieczona wywłoka jakaś !!!

śliczna Milenka
Kubuś super, "do twarzy" mu w roli starszego brata... :laugh:
dziewczyny, caly następny tydzień takie mrozy... JESTEŚMY UZIEMIONE... i co tu porabiac z maluchami ::)
ja puszczalam dziś bańki (mydlane oczywiście) tanczylyśmy troszkę, czytalyśmy, walkowalyśmy się na podlodze...
malo spalyśmy 2xpo pol godzinki, a na spacerku ok. 3. chyba zwariuję w domu ::) :p

HEH cos sie dzieje złego albo  zmoim komputerem albo z netem, albo zjada mi wiadomość i nic nie dochodzi albo wysyła sie 2 razy

u nas za oknem -15 a w domu aktualnie 21, troche zimnawo nie wiem czemu, zawsze było 23-24, ale da sie życ, my mamy piec miałowy, taki ze sterownikami, nawiewami itp, pali sie w nim raz na dobe, i jest cieplutko i jeszcze mamy z tego pieca ciepłą wodę, kąpieli mozemy zażywac do woli  ::) ;D
a okna tez plastikowe i nie wieje, a zakładał nam znajomy budowlaniec

w galeryjce dzieciaczki piękne i jakie juz duze, Milenka Lilki juz śmiga po domku fiu fiu, Tosia jaka juz duza siedzi sobie w wózeczku
swiety2.gif
, widac jak dziewczyna podrosła  :laugh: , Kuba Joasi
aniol02.gif
, no i Mateuszek Brunetki sam sie bawi  
brawo03.gif
, no i Kubus Ani Szwarc ślicznie sie prezentuje z mamą na basenie
blask.gif

e_mama pisze:
:-[ :-[ :-[ :-[ :mad: :mad: :mad: :mad: :( :( :-X przecież można zostawić dziecko w szpitalu, co za suka !!!!!
albo gdziekolwiek, gdzie wiadomo, że ktoś je na pewno znajdzie, zauważy, zaopiekuje się i zawiadomi kogo trzeba...
a ten chlopak uslyszal takie cichusieńkiekwilenie, dziecko musial odkopywać spod śmieci :(

a propo pogody, to my kiedyś mieliśmy zimą 13 stopni, ogrzewanie-listwy elektryczne, jak napadalo dużo śniegu to musieliśmy wchodzić na dach i odśnieżać, bo zaczynala już pekać farba na suficie, zamarzala woda w piwnicy i musialam stać parę godzin i podgrzewać rury suszarką albo opalarką ::)
teraz po remoncie mamy luksus... kominek, cieplo, sucho, dodam, że sponsorem remonciku byla literka M (MAMA) ;D

reklama
e_mama pisze:
tofinek pisze:
cześc babeczki,
e_mamo myśle że chyba nie wymyślono nawet odpowiedniego określenia dla takiego kogoś, to chyba niemożlawe ... za takie okrucieństwo...

Do góry