reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
i my rowniez dolaczamy sie do zyczen dla Kubusia!!!!!!! :laugh: :laugh:e_mama pisze:A od Julki i ode mnie najserdeczniejsze życzonka półroczkowe dla Kubusia Ani Szwarc :-* :-* :-* :-* :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:jenyyy jakie piękne dzieciaczki w galeryjce bez wyjątku !!!
Kubuś będzie wyrywał panny na pęczki, bo ma takie cudne oczka, piwne chyba?
tak, po tatusiu odziedziczyl........bo mamusia ma piekne niebieskie ;D ;D ;D
kate332
lipcowe mamy'05
Joaska pisze:i my rowniez dolaczamy sie do zyczen dla Kubusia!!!!!!! :laugh: :laugh:e_mama pisze:A od Julki i ode mnie najserdeczniejsze życzonka półroczkowe dla Kubusia Ani Szwarc :-* :-* :-* :-* :-*
TO MY TEZ ZYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KUBUSIA
kate332
lipcowe mamy'05
Joaska pisze:i my rowniez dolaczamy sie do zyczen dla Kubusia!!!!!!! :laugh: :laugh:e_mama pisze:A od Julki i ode mnie najserdeczniejsze życzonka półroczkowe dla Kubusia Ani Szwarc :-* :-* :-* :-* :-*
TO MY TEZ ZYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA KUBUSIA
kaśka k
Fanka BB :)
Juleczko słoneczka Ci życzymy :-*
kaśka k
Fanka BB :)
miły mroźny dzionek mamy nie ma co troszkę zmęczona jestem w mieście fatalnie wszyscy stoją i trabią na siebie po raz pierwszy cieszyłam się że jadę komunikacją miejską
fotelik nam narazie wystarcza i raczej jeszcze troszkę w nim mała pojeździ
fotelik nam narazie wystarcza i raczej jeszcze troszkę w nim mała pojeździ
kolorowa_kredka
Fan(ka)
e_mama pisze:kolorowa_kredka pisze:chyba zmykam pranie powiesić ale teraz to mi się nie chce bo mi prawa ręka zmarzła od myszki!! a tam w naszej pralni zimno i pranie zimne mokre i reka mokra buuu no ale ide
hahahhahahahhahahahhahahahahhahahaha, sorki Kredzia, ale jakoś mi się dwuznacznie skojarzyło ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dzięki za życzonka dla Julci :-* :-* :-* :-*
hehehehehe e mamo e mamo co za skojarzenia tej plastikowej kompikowej
reklama