reklama
Lilka
Fanka BB :)
Tusia rozwaliłaś mnie z tym obiadem ;D ;D ;D ;D
a my nadal spokojnie sie miescimy w nasz fotelik samochodowy
a nastepny juz mamy bo dostalismy w prezencie ale do niego Mili musi umiec siedziec
mysle ze spokojnie do 10 miesiaca wytrzyma a moze i dłuzej
tak patrze na zdjecia w galerii i wstyd przyznac ale ja ostatnio Mili wkleiłam jak sie urodziła i jak miała 2 miesiace..... :-[
Hanti to prawda,fajna okolica,a sam Wolsztyn jest tak sliczny ze w zyciu bym stad nie chciała sie wyprowadzic
kochane miasto
jakbyscie laski chciały przyjechac to bym wam tanio cos znalazła (moj sasiad na przeciwko mnie w podwotrzu ma hotel) i oprowadziłabym was po okolicy :laugh:
a my nadal spokojnie sie miescimy w nasz fotelik samochodowy
a nastepny juz mamy bo dostalismy w prezencie ale do niego Mili musi umiec siedziec
mysle ze spokojnie do 10 miesiaca wytrzyma a moze i dłuzej
tak patrze na zdjecia w galerii i wstyd przyznac ale ja ostatnio Mili wkleiłam jak sie urodziła i jak miała 2 miesiace..... :-[
Hanti to prawda,fajna okolica,a sam Wolsztyn jest tak sliczny ze w zyciu bym stad nie chciała sie wyprowadzic
kochane miasto
jakbyscie laski chciały przyjechac to bym wam tanio cos znalazła (moj sasiad na przeciwko mnie w podwotrzu ma hotel) i oprowadziłabym was po okolicy :laugh:
hanti
Lipcowe Mamy '05
Edytko kawał zaj...sty,ale mi się mordka śmiała ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dołączam sie do Tuśki,dawaj zdjątka małej..................tusia26 pisze:No właśnie Lilka wstydź się takie cudo ukrywać przed światem. Czekamy na zdjęcia Mili musisz wszystko nadrobic.
Joaska
Lipcowe mamy '05
hanti pisze:Edytko kawał zaj...sty,ale mi się mordka śmiała ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ja tez czytalam.........zadzialal efekt wizualizacji na koncu!!!!!!!!!fujjjjjj.........ale dowcip superasny!!!!
no wlasnie Lilka pokazuj nam ta Swoja modelke.........
Joaska
Lipcowe mamy '05
Lilka pisze:chetnie wam pokaze ale.....ja jestem taka ciemna masa ze robie tak jak Karol mowi a na serwerze sie mi cos kreci i zdjec nie moge wkleic....
no to jak jestem dupa wołowa to musze poczekac na Karola :
lila wyslij mi te fotki na maila a ja je wkleje...........oczywiscie jesli chcesz
reklama