reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Liluś ja mam rodzinkę w Pile i strasznie lubię tamtejszy klimat,no i lasy i jeziorka cudne

tak sobie mniemam,że u Ciebie podobna i równie piękna okolica,no i niziny,po górach odmiana

reklama
Tusia rozwaliłaś mnie z tym obiadem  ;D ;D ;D ;D

a my nadal spokojnie sie miescimy w nasz fotelik samochodowy
a nastepny juz mamy bo dostalismy w prezencie ale do niego Mili musi umiec siedziec
mysle ze spokojnie do 10 miesiaca wytrzyma a moze i dłuzej

tak patrze na zdjecia w galerii i wstyd przyznac ale ja ostatnio Mili wkleiłam jak sie urodziła i jak miała 2 miesiace..... :-[

Hanti to prawda,fajna okolica,a sam Wolsztyn jest tak sliczny ze w zyciu bym stad nie chciała sie wyprowadzic
kochane miasto
jakbyscie laski chciały przyjechac to bym wam tanio cos znalazła (moj sasiad na przeciwko mnie w podwotrzu ma hotel) i oprowadziłabym was po okolicy :laugh:

Edytko kawał zaj...sty,ale mi się mordka śmiała ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tusia26 pisze:
No właśnie Lilka wstydź się takie cudo ukrywać przed światem. Czekamy na zdjęcia Mili musisz wszystko nadrobic.
dołączam sie do Tuśki,dawaj zdjątka małej.................. ;)

hanti pisze:
Edytko kawał zaj...sty,ale mi się mordka śmiała ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ja tez czytalam.........zadzialal efekt wizualizacji na koncu!!!!!!!!!fujjjjjj.........ale dowcip superasny!!!!

no wlasnie Lilka pokazuj nam ta Swoja modelke.........

chetnie wam pokaze ale.....ja jestem taka ciemna masa ze robie tak jak Karol mowi a na serwerze sie mi cos kreci i zdjec nie moge wkleic.... :(
no to jak jestem dupa wołowa to musze poczekac na Karola ::)

Lilka pisze:
chetnie wam pokaze ale.....ja jestem taka ciemna masa ze robie tak jak Karol mowi a na serwerze sie mi cos kreci i zdjec nie moge wkleic.... :(
no to jak jestem dupa wołowa to musze poczekac na Karola ::)

lila wyslij mi te fotki na maila a ja je wkleje...........oczywiscie jesli chcesz :) ;) ;) ;)

reklama
Co do wakacji to my ustalilismy ze porzucimy naszego synka na tydzien i gdzies odfruniemy.... Mam nadzieje ze Jas nam wybaczy :laugh:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry