reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jas da dziatkom odbicie wlasnej stopki w masie solnej - wlasnie sie dosusza. Trzeba bedzie jeszcze podmalowac i piekny prezencik bedzie ;D

Ja za to mojej babci planuje tylko bukiecik kwatuszkow, no i moze nalewke babuni ;) zaprezentowac ;D

reklama
ania.g pisze:
Co do wakacji to my ustalilismy ze porzucimy naszego synka na tydzien i gdzies odfruniemy.... Mam nadzieje ze Jas nam wybaczy :laugh:

a jak Ty aneczko wytrzymasz tydzien bez swojego szkraba???

a ja wlasnie wcinam sobie lodziki smietankwe.............a co tam, jak łikend to łikend!!!!

witam w początek łikendu  ;D ;D ;D

samych pogodnych i ciepłych dni i przespanych nocek dla Julki i e_mamy

co do muzyczki to polecam Katie Melua

dużo znowu napisałyscie nie wiem czy dam rade nadrobić , moze wieczorkiem, u nas ząbki męczą krzyska okrutnie, dziąsełka napuchnięte ale nic jeszcze nie widać,

ale zimno brrr, nawet mi sie nie chce do sklepu wychodzic, chyba jutro dopiero na zakupy wyrusze, moze bedzie cieplej a moze nie.....

Joaska pisze:
a jak Ty aneczko wytrzymasz tydzien bez swojego szkraba???

a ja wlasnie wcinam sobie lodziki smietankwe.............a co tam, jak łikend to łikend!!!!

Tego nie wiem, ale zaryzykuje sie przekonac.

A smaka na lody prosze nie robic, bo mi nadal nie wolno - buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

witam kochane !
własnie przyszliśmy ze spacerku i tymik śpi :D a ja do was na momencik, ale duuużo napisałyście i nadal nie będę na bioeżąco (pomijając zaległośći) artek rano wprócił, ale umył się i pojechał na hale będzie po 19 i chyba znowu jutro jedzie :( już ma dość tych niemiec zimnica i wogóle a ja zaczęłam się obawiać że chyba jednak wylądujemy w tych włoszech ah cholera nawet narazie nie myślę bedzie co będzie

co do lodów asiu i aniu to mi ostatnio też pogłowie chodziły :d ale ja też jeszcze nie mogę :(

lecę zerknąć do tymika i może zaraz przyjdę troszkę nadgonic

reklama
ania.g pisze:
Jas da dziatkom odbicie wlasnej stopki w masie solnej - wlasnie sie dosusza. Trzeba bedzie jeszcze podmalowac i piekny prezencik bedzie ;D

Ja za to mojej babci planuje tylko bukiecik kwatuszkow, no i moze nalewke babuni ;) zaprezentowac ;D

o dzieki Aniu dałas mi pomysł. ;D

Do góry