reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a tymika przed chwilką wwiozłam do domu bo spał na ganku, a ja muszę pranko rozwiesić ale mi się nie chce no może i chce ale nie mogę ;) bo się do krzesła przykleiłam :)

reklama
kolorowa_kredka pisze:
a tymika przed chwilką wwiozłam do domu bo spał na ganku, a ja muszę pranko rozwiesić ale mi się nie chce no może i chce ale nie mogę ;) bo się do krzesła przykleiłam :)

no no. przymrozic to ostatnio nie nowosc ale przykleic????????

Joaska pisze:
a tak wlasnie wyglada tesciowa mojego syna.......
( wiecie co usunelam fotke, bo chyba tak nieladnie, zeby czyjes foty wklejac............jabym sie tam glupio czula........jawazniejsze ze sie pochwalilam!!!!)

a ja nie zdążyłam zobaczyć teścoiwej :(

elfiko pisze:
wiecie co? mój łoś nie dość że mnie za kolacje pochwalił to jeszcze mi herbate zielona z miodem zrobił, przyniósł, słowa nie powiedział że chce kompa dla siebie , ale mało tego, ja ide do kuchni a tam co!!!????Pozmywał naczynia !!!!

no no ładnie ładnie :) może kiedyś nasze łosie zamienią się w mężczyzn ;)
Kredziu kochana nareszcie jesteś!!! Całuski dla Ciebie, zagladaj czasami chocby słówko nam powiedziec żebyśmy wiedziały że wszystko ok. I nie ppisz że sie czujesz jak pierwszy raz bo Ty juz nasza jesteś i zawsze tutaj jak w domku masz sie czuć !!

:-*

Joaska pisze:
kolorowa_kredka pisze:

no no. przymrozic to ostatnio nie nowosc ale przykleic????????

to wystarczy do was zasiąść i już sięprzykleja :)

ale naprodukowałyście cholerka :(

przeleciałam tak z grubsza ;)

niuńka trzymajcie sięi pokonajcie wstrętną grypę!!

nianiu czekamy na fotkę z grzywa !!! (ja też sobie ostatnio ciachłam chyba z 2 miesiace temu. ale jużspinką spinam i zapuszczam ;) )

iwon czy ty też nie na bieżąco ? pozdrowionka :)

zdrrówka i uśmiechu nadal tak pięknego jaki ma dla JULCI !!!

kubus joasiu ma niezłą dziewczynę !!! ładna parka

u nas w domku coś koło 20-22 teraz

chyba zmykam pranie powiesić ale teraz to mi się nie chce bo mi prawa ręka zmarzła od myszki!! a tam w naszej pralni zimno i pranie zimne mokre i reka mokra :( buuu no ale ide

No a mnie męczy grypsko coś mocniej niż wczoraj. Z Adasiem byłam też u lekarza bo go mocniej rozebrało no i dostał antybiotyk. No i mam w domu apteke ::) :p Każdy bierze inny lek.

Nianiu, mój sąsiad też ch...j. Właśnie wiartarą napiernicza pode mną i jak zwykle cały dzień cisza - przychodzi wieczór a ten wierci i tak do 20 (wcześniej wiercił prawie do 22 ale zrobiłam mu z sąsiadka awanture)

oj Niunka to biedaki z Was.........trzymajcie sie cieplutko i nie dajcie sie chorubsku!!!!!

ale jestem dzisiaj senna..........chyba ten wyz syberyjscki tak na mnie dziala!!!!

dobra zmykam zobaczyc czy po ulicach chodza juz misie polarne ;D ;D ;D ;D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry