Czesć babule,
tracę klasę
Nie mam czasu na BB :
Nie zdążyłam jeszcze wszystkiego nadrobić, bo znowu natłukłyście
Ale póki pamiętam:
Spóźnione życzonka dla
Prezesa-Jasia
I aktualne życzonka dla gwiazdeczki
Juleczki
Co do włosów, też biorę falvit. Wypadają zdecydowanie mniej, ale nadal. A paznokcie niby mocne, ale często się jakiś złamie i wtedy wszystkie idą pod nóż. Rozważam kwestię subtelnych tipsów :
Kredeczko,
Alka fajnie, że się pojawiłyście
Dzieciaki śliczniuchy!
Maksio nadal jest dla mnie modelem numer jeden- jest po prostu prześlicznym dzieckiem
Te oczy na zdjęciu na leżaczku! Takie pełne życia!
Weronika pięknieje z dnia na dzień. Ma przepiękne oczy
Kuba joasiowy jest przeuroczy z tą swoją zawadiacką, luzacką minką. Widać, ze dziecko artystów
Bedzie niezależny i pewny siebie
Maciuś gazelaczkowy jak zawsze ma doskonałą prezencję. Wyprostowany i elegancki
O
Majce pisac nie trzeba, ma klasę dziewczyna
Fotka
Maciusia Klaudii siedzącego na stole rewelacja. Sama wrzuciłabym ją na tapetę, gdyby nie fakt, że mam na niej swoje siedzące szczęście
Adaś wygrywa dla mnie za fajoweskie zdjęcie z chrupkiem i marchewką
Martynka z każdym zdjęciem mnie zaskakuje. Jest taka żywa i urocza. W niczym nie przypomina juz tamtego maleństwa z lipca 2005
Kubuś AniSzwarc ma słodki, przemiły uśmiech na fotce na basenie
Mateuszek natomiast pokazał nam swoje bajeczne rzęsy
Juleczka wygląda na takie zdrowe, pogodne i szczęśliwe dziecko. Zawsze uśmiechnięta i tryskająca radością
Zdziwiona minka
Krzysia jak dla mnie powinna wędrować prosto do żurnala
Taki mały 10-latek
Wiecie, jak nie mam czasu na BB, to i tak znajdę zawsze chwilę, żeby chociaż niunie sobie pooglądać. Jak one się zmieniają, można się zachwycić i zakochać od nowa :
No to jeszcze słówko o mnie. Własnie zarezerwowaliśmy sobie już tegoroczne wakacje w górach. Jedziemy całą trójką i mimo, że zaledwie styczen z apasem, już żyję przepieknymi widokami i zapachem drzew
Ucekam, trzymajcie się ciepło wszystkie i każda z osobna :-* :-* :-*