reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
Korzystając z okazji,że jeszcze nie śpię,a już jest 20 stycznia chciałabym:
ZŁOŻYĆ CZYCZENIA NASZEJ ŚLICZNEJ JULECZCE Z OKAZJI SKOŃCZENIA SŁODKIEGO PÓŁROCZA!!!WIELU :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* DLA JULCI OD OTYLCI
DLA EDYTKI(mamusi takiej ślicznej córusi) ZAŚ NA NASTĘPNE PÓŁ ROKU SAMYCH UŚMIECHNIĘTYCH CHWIL Z JULCIĄ I PRZESPANYCH NOCEK!
tusia25
Fanka BB :)
siemano!
Dziewczyny u nas dzisiaj 22 stopnie na minusie, czyli siedzenie w domu przy grzejniku. A wiecie co się stało woda nam w rurach zamarzła i w kuchni nie mamy. Zlew mamy pod oknem, więc te rury są w tej ścianie co z drugiej strony dwór, wiec tak się stalo : ale jaja
Juleczce 200 takich pólroczy!!!!!! Rosnij nam zdrowo!!!! całusy od ciotki Marty :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Dziewczyny u nas dzisiaj 22 stopnie na minusie, czyli siedzenie w domu przy grzejniku. A wiecie co się stało woda nam w rurach zamarzła i w kuchni nie mamy. Zlew mamy pod oknem, więc te rury są w tej ścianie co z drugiej strony dwór, wiec tak się stalo : ale jaja
Juleczce 200 takich pólroczy!!!!!! Rosnij nam zdrowo!!!! całusy od ciotki Marty :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki............
Wszstkiego naj naj dla Juli, duuuzo zdroweczka i milosci rodzicow i calego Swiata...
a u nas nocka ciezka...chyba sie nie wyspalam......
ide nadrabiac!!
Wszstkiego naj naj dla Juli, duuuzo zdroweczka i milosci rodzicow i calego Swiata...
a u nas nocka ciezka...chyba sie nie wyspalam......
ide nadrabiac!!
tusia25
Fanka BB :)
Fajne to jest co nie?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81837933
Chciałabym to dla Majciochy, ale więcej już nie dam rady kasy dac, no szkoda, moze jeszcze będzie cos podobnego.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81837933
Chciałabym to dla Majciochy, ale więcej już nie dam rady kasy dac, no szkoda, moze jeszcze będzie cos podobnego.
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Wszystkiego najleprzego dla Juleczki i jej mamusi
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Cześć kobiałki
Dziękujemy z Julką za życzenia Bardzo nam miło, że pamiętałyście :-* :-*
tylko kim była w tym programie sąsiadka Niani? stylistką, prowadzącą czy poddawała się metamorfozie ? :laugh:
hanti witaj w gronie chorobliwie uzależnionych
ja właśnie łosia pogoniłam od kompa bo mi się kawa kończy a jeszcze do Was nie zajrzałam
Dziękujemy z Julką za życzenia Bardzo nam miło, że pamiętałyście :-* :-*
tusia26 pisze:e-mamo a ten program to właśnie ten - "musisz to mieć"
tylko kim była w tym programie sąsiadka Niani? stylistką, prowadzącą czy poddawała się metamorfozie ? :laugh:
hanti witaj w gronie chorobliwie uzależnionych
ja właśnie łosia pogoniłam od kompa bo mi się kawa kończy a jeszcze do Was nie zajrzałam
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
edytko chodzi o ta ulegajaca metamorfozie......czarnowlosa Ania............
ja tez kawkuje....mmmmmmmmmm
ja tez kawkuje....mmmmmmmmmm