reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama

Korzystając z okazji,że jeszcze nie śpię,a już jest 20 stycznia chciałabym:

ZŁOŻYĆ CZYCZENIA NASZEJ ŚLICZNEJ JULECZCE Z OKAZJI SKOŃCZENIA SŁODKIEGO PÓŁROCZA!!!WIELU  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* DLA JULCI OD OTYLCI
DLA EDYTKI(mamusi takiej ślicznej córusi) ZAŚ NA NASTĘPNE PÓŁ ROKU SAMYCH UŚMIECHNIĘTYCH CHWIL Z JULCIĄ I PRZESPANYCH NOCEK!

siemano!
Dziewczyny u nas dzisiaj 22 stopnie na minusie, czyli siedzenie w domu przy grzejniku. A wiecie co się stało woda nam w rurach zamarzła i w kuchni nie mamy. Zlew mamy pod oknem, więc te rury są w tej ścianie co z drugiej strony dwór, wiec tak się stalo ::) ale jaja

Juleczce 200 takich pólroczy!!!!!! Rosnij nam zdrowo!!!! całusy od ciotki Marty :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

czesc babeczki............

Wszstkiego naj naj dla Juli, duuuzo zdroweczka i milosci rodzicow i calego Swiata...

a u nas nocka ciezka...chyba sie nie wyspalam......

ide nadrabiac!!

Cześć kobiałki :)

Dziękujemy z Julką za życzenia :) Bardzo nam miło, że pamiętałyście :) :-* :-*

tusia26 pisze:
e-mamo a ten program to właśnie ten - "musisz to mieć"

tylko kim była w tym programie sąsiadka Niani? stylistką, prowadzącą czy poddawała się metamorfozie ?:):):) :laugh: ;)

hanti witaj w gronie chorobliwie uzależnionych :):):):)

ja właśnie łosia pogoniłam od kompa bo mi się kawa kończy a jeszcze do Was nie zajrzałam :):):):)

reklama
Do góry