reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hanti pisze:
elfiko pisze:
wiecie co? mój łoś nie dość że mnie za kolacje pochwalił to jeszcze mi herbate zielona z miodem zrobił, przyniósł, słowa nie powiedział że chce kompa dla siebie , ale mało tego, ja ide do kuchni a tam co!!!????Pozmywał naczynia !!!!
Elfiko kochana podaj przepis na tego kuraka............nie bądź samolubna ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hanti to taki najprostszy przepis na świecie, biore kuraka i nacieram go zalewą( papryka, czosnek, vegeta, sól, olej żeby połączyć w papke) i na dwie godziny do lodówy. potem do piekarnika i dwie godziny podlewajac rosołkiem takim z kostki.
wsjo.

reklama
Witam z raneczka z kaweczką(chyba Wy już po) ;)

Iwon,jak zawsze super wszystko ujęła i tak rzeczowo,widać że nie jest tu od wczoraj ;D

wiecie ,co jak wczoraj powiedziałam mojemu łosiowi,TY łosiu,to on sobie dodał:ŁOŚ-SUPER KTOŚ............................rozwalił mnie tym i już nie chciało mi się mu nic tłumaczyć :p

a i mnie w nocy było tylko-5,a teraz jest +2!!!!!!!!!

elfiko pisze:
hanti pisze:
elfiko pisze:
wiecie co? mój łoś nie dość że mnie za kolacje pochwalił to jeszcze mi herbate zielona z miodem zrobił, przyniósł, słowa nie powiedział że chce kompa dla siebie , ale mało tego, ja ide do kuchni a tam co!!!????Pozmywał naczynia !!!!
Elfiko kochana podaj przepis na tego kuraka............nie bądź samolubna ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hanti to taki najprostszy przepis na świecie, biore kuraka i nacieram go zalewą( papryka, czosnek, vegeta, sól, olej żeby połączyć w papke) i na dwie godziny do lodówy. potem do piekarnika i dwie godziny podlewajac rosołkiem takim z kostki.
wsjo.
dzięki w niedzielę musze wypróbować!!! >:D :o :-* i zobaczymy ;D

e_mama pisze:
Joaska pisze:
edytko chodzi o ta ulegajaca metamorfozie......czarnowlosa Ania............

ja tez kawkuje....mmmmmmmmmm

HA !!!! no proszzzzzzzzz jak się sąsiadka przygotowuje na Nianiowy nalot :) ;D ;D ;D ;D ;D nie chce być gorsza  ;D ;D :p :p :p :p a Niania w rewanżu do Czajki do Czajki !!!!!:) ! hehehe :p :p :p :p :p :p :p :p :p
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ja wczoraj tez spacerowałam z Julką, ale chyba nie było aż tak zimno bo padał w tym czasie śnieg...
a dziś to nawet od okien czuć jak mrozi :(

a przy okazji współczuję Tusia z tą zamarzniętą wodą  w domu :( przechlapane, a właściwie przemrożone  :p

ja też słyszałam, że do -100 można wychodzić.... ale w sumie co się stanie jak ją zapatulę ? na dworze będzie tyle co w drodze do samochodu i z samochodu do hipermarketu...

hi hi łoś super ktoś ;D
To u mnie najzimniej bo -19. No ja nie ruszę sie z domu chocby chałupa sie palila. A w domu ubrana chodzę grubo jak eskimoska.

Edytko ja tak samo, samochodem jade bo inaczej bym nie wyszła, a z tym mrozem to chodzi głównie o skóre maluszków, nie maja odpowiedniej warstwy tłuszczyku żeby sie bronic przed zimnem i mozna łatwo policzki odmrozić , do tego sie ślinią. ja zaczynam smarowanie Weroniki pół godziny przed wyjściem i dam jej trzy warstwy tłustego kremu i ubieram jak cebule i do auta.
bez samochdu nie polecam bo to jednak ryzyko

reklama
Tusia co Wy macie za ściany w tym domu że woda zamarzła? a palicie w piecu? ja też tak mam jak ty i też rury w zewnetrznych ścianach i mi nogdy jeszcze nie zamarżly.
moze żle ocieplone macie??

Do góry