reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

NiaNia pisze:
tusia26 pisze:
Acha no to juz wiem która, łeee tam nie czułabym zagrożenia. Będąc oczywiście laską Nianią No ładna dziewucha ale do ciebie jej daleko

:-* :-* :-*ale na szmacisko wyglada ::) przepraszam
a do tego ma męza który ma 20 lat wiecej!! Nieźle
musimy szybko postawić duzy płot bo jakos nie czuje do niej chemii ;D 8)
Kur..cze,a u mnie akurat w tej chwili tego programu nie ma...............ciekawe,czy jest jakaś powtórka???

Papa Joasiu przespanej nocki! :-*

reklama
no i odrazu mi lepiej heh ;D
to i ja chyba pójde spac
jedziemy jutro w południe na weekend do rodziców i mama bedzie na noc brała Maksia ;D
wiec my sie wyspimy

całuje was moje drogie
a tak wogole to chyba juz wyszłam z tego chwilowego amoku i jest mi jakos lepiej
tylko przez ten amok nie spotkałam się z iwon a ta piczka sie nie odezwała ze jest w warszawie :police:

no cóż skoro jestem już sama,to mialam jeszcze dodać(a zapomniałam,jak wdałam się w dyskusje)

Niuńka NIE DAJCIE SIĘ GRYPSKU!!! WYGOŃCIE TO DZIADOSTWO NA CZTERY STONY............... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ja to mam głowę.............pełną puchu

hanti pisze:
NiaNia pisze:
tusia26 pisze:
Acha no to juz wiem która, łeee tam nie czułabym zagrożenia. Będąc oczywiście laską Nianią No ładna dziewucha ale do ciebie jej daleko

Kur..cze,a u mnie akurat w tej chwili tego programu nie ma...............ciekawe,czy jest jakaś powtórka???

Jutro bedzie na bank ale w sobote juz nowy odcinek. Sprawdziłam , bedzie juro o 21. Ogladaj :-)

NiaNia pisze:
hanti pisze:
NiaNia pisze:
tusia26 pisze:

Jutro bedzie na bank ale w sobote juz nowy odcinek. Sprawdziłam , bedzie juro o 21. Ogladaj :-)
dzięki nianiu obejrzę sobie,bo mój łoś jutro też w pracy i wszystkie media w domku MOJE ;D ;D

reklama
Jeszcze ja jestem. Ale zaraz spadam , bo mały coś niespokojnie spi.
Chyba znów zęby. Rany, ile trwa to ząbkowanie!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze tylko idę do galeryjki zobaczyć maluchy.

Do góry