reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

NiaNia pisze:
A co do włosów to ja sie w końcu odwazyłam i poszłam dziś do osławionego Leszka Czajki i wiecie co sie dowiedziałam. Powinnam miec jasniejsze włosy w sensie brąz w zimnym odcieniu - czekolada i do tego koniecznie grzywka ;D Albo asymentryczna albo taka w stylu np Muchy w M jak Mydło.
I wiecie co zapisałam sie na srode i chyba to zrobie ::)
Co myslicie, poradźcie plisssssssss
jasne nianiu idź na całość,jak to napisała Joasia

też by mi się ktoś taki przydał,bo wyglądam,że lustro omijam :-[

reklama
hanti pisze:
tusia26 pisze:
Co do łosiów to mój w domu zmywa naczynia, sprząta kuchnie, gotuje obiady, nawet rano jak wstaje to mam juz często śniadanko zrobione :p pozatym to robi zakupy, płaci rachunki i wyrzuca śmieci, no i 10 godzinna praca w stolarnii. To tylko tak dla waszej wiadomości ku waszej zazdrości ;D ;)
a i zapomniałaś dodać Tusieńko,że kogucik z niego jest niezly,bo jak Ty w potrzebie to on w gotowości ::) >:D :o ;D ;D

No nie chciałam aż tak was dobijać :angel:

tusia26 pisze:
Acha no to juz wiem która, łeee tam nie czułabym zagrożenia. Będąc oczywiście laską Nianią No ładna dziewucha ale do ciebie jej daleko

:-* :-* :-*ale na szmacisko wyglada ::) przepraszam
a do tego ma męza który ma 20 lat wiecej!! Nieźle
musimy szybko postawić duzy płot bo jakos nie czuje do niej chemii ;D 8)

tusia26 pisze:
hanti pisze:
tusia26 pisze:
Co do łosiów to mój w domu zmywa naczynia, sprząta kuchnie, gotuje obiady, nawet rano jak wstaje to mam juz często śniadanko zrobione :p pozatym to robi zakupy, płaci rachunki i wyrzuca śmieci,  no i 10 godzinna praca w stolarnii. To tylko tak dla waszej wiadomości ku waszej zazdrości ;D ;)
a i zapomniałaś dodać Tusieńko,że kogucik z niego jest niezly,bo jak Ty w potrzebie to on w gotowości ::) >:D :o ;D ;D

No nie chciałam aż tak was dobijać  :angel:
Tuśka Ty DEBEŚCIARO!!!!!!

NiaNia pisze:
Joaska pisze:
NiaNia pisze:
A co do włosów to ja sie w końcu odwazyłam i poszłam dziś do osławionego Leszka Czajki i wiecie co sie dowiedziałam. Powinnam miec jasniejsze włosy w sensie brąz w zimnym odcieniu - czekolada i do tego koniecznie grzywka ;D Albo asymentryczna albo taka w stylu np Muchy w M jak Mydło.

idz na calosc, idz na calosc!!!!!!!!!!

a powaznie, to na pewno to Ci dobrze zrobi.........zreszta Czajka podobno swietny stylista i fryzjer w jednym!!!!!

Tez tak mysle i jakoś tam ufam...sama nie wiem bo bardzo bym chciała zmienic coś i na ogół oni mają fajne pomysły. Tylko ja zawsze jak obcinalam grzywke to zaraz ją podpinałam i tego sie boje ze teraz tez mi tak zostanie:-)
No ale chyba sie skusze.

trzymamy qciuki, i oczywiscie czekamy na fotorelacje..........

wlasnie zobaczylam ta "anie"............juz wczesniej to ogladalam i juz wtedy mi sie wydawala jakas przytupana!!!!

tusia26 pisze:
Nianiu ja cię widzę z grzywką, grzywki podkreślają takie ładne gębule jak twoja.
tak, to fakt, powinno byc dobrze, pomysl sobie, ze to tylko wlosy........przeciez i tak odrosna!!!!

oki chyba zmykam pod prysznic i do lozeczka...........moj los wlasnie grzeje mi miejsce!!!!!co tresura to tresura!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Byłam w galeryjce fajniutka to dziewczyna Kubusia ;)

Naprawdę duża z niej dziewczynka,a jak się w mamusię wda z urodą,to pannica śliczniutka będzie ::)

NiaNia pisze:
Joaska pisze:
NiaNia pisze:

idz na calosc, idz na calosc!!!!!!!!!!

a powaznie, to na pewno to Ci dobrze zrobi.........zreszta Czajka podobno swietny stylista i fryzjer w jednym!!!!!

Tez tak mysle  i jakoś tam ufam...sama nie wiem bo bardzo bym chciała zmienic coś i na ogół oni mają fajne pomysły. Tylko ja zawsze jak obcinalam grzywke to zaraz ją podpinałam i tego sie boje ze teraz tez mi tak zostanie:-)
No ale chyba sie skusze.
Nianiu,a może ta będzie tą idealną grzywką.............czekamy na zdjątka :laugh:

reklama
Do góry