reklama
kate332
lipcowe mamy'05
witam, udało mi sie jakos przeczytac waszą produkcję
;D ;D ;D ;D najlepsze życzonka dla Jasia ;D ;D ;D ;D ;D
zszokował mnie ten big dzieciak, ale mi sie wydaje że może on juz jest chory bo to chyba niezbyt realne zeby dziecko tyle przytyło, ale ja mam w rodzinie dzieciaka siostry ciotecznej, który tez był bardzo grubym niemowlakiem (nie wiem dokładnie ile ważył, moze nie 16 kg w 8smym mies ale tez duuużo) i do tej pory ma sporą nadwage (ma 10 lat) i zaczynaja sie problemy zdrowotne niestety, a jak ktos jej mówił że jest gruby to sie śmiała i jej matka a moja ciotka tez, mój piotrek (bo są w podobnym wieku) wyglądał zawsze przy nim jak kruszynka
;D ;D ;D ;D najlepsze życzonka dla Jasia ;D ;D ;D ;D ;D
zszokował mnie ten big dzieciak, ale mi sie wydaje że może on juz jest chory bo to chyba niezbyt realne zeby dziecko tyle przytyło, ale ja mam w rodzinie dzieciaka siostry ciotecznej, który tez był bardzo grubym niemowlakiem (nie wiem dokładnie ile ważył, moze nie 16 kg w 8smym mies ale tez duuużo) i do tej pory ma sporą nadwage (ma 10 lat) i zaczynaja sie problemy zdrowotne niestety, a jak ktos jej mówił że jest gruby to sie śmiała i jej matka a moja ciotka tez, mój piotrek (bo są w podobnym wieku) wyglądał zawsze przy nim jak kruszynka
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:no no Asiu niezła parka na tych fotkach a ta młoda jakie ma kudełki superaśne jakaś taka w wieku naszych maluchów jest?
kurcze tak patrzę na fotki i dzieciaczki takie owłosione w większości są, a moja taka łysolinka :
Pola, bo tak sie nazywa ta pannica ma 3,5 miesiaca.......jej mamusia ma takie same loki, dziwczyna juz jest skazana na taka fryzurke........
elfiko wiesz trzeba sie bylo pokazac z jak najlepszej strony, Kuba podrywal na gentelmana..............
A u mnie w domu zapanował wirus grypy I jak zwykłe łoś zaczął pierwszy bakcyle roznosić. Przeszło na Paulę i na mnie. Adaś się jeszcze broni, chociaż już zaczyna pokasływać. Daję mu pyrosal, mam nadzieje, że chociaż jego ominie.
Joaska
Lipcowe mamy '05
tusia26 pisze:Jasiu rośnij nam zdrowo!!!!!!
Joasiu śliczna ta dziewczynka, Kubuś napewno zadowolony, że mama mu taką laskę znalazła
oj bardzo, dzis zaczal jej sciagac skarpetki a Ona biedna zaczela plakac.......... jak Ja dzisiaj nosilam na rekach to taka roznica..........nie to co moj Klocus!!!!
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:Pola, bo tak sie nazywa ta pannica ma 3,5 miesiaca.......jej mamusia ma takie same loki, dziwczyna juz jest skazana na taka fryzurke........
no to spora ta Pola jest, albo tak tylko na fotkach wyszła, jak dla mnie wygląda na 6 mscy Bardzo mi się podobają takie loczki, moja przyjaciółka z LO takie własnie miała i przynajmniej miała jasno określoną fryzurę zawsze, a nie to co ja ni to kudłate ni to proste... ech po prostu mech ;D ;D ;D