reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witaj Kredeczko!Fajnie,że jesteś już z nami,troszkę się martwilyśmy o Ciebie i Tymusia ;D

Wszystkiego najsłodszego dla Jasia!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

miałam tu wcześniej zajrzeć,ale mała mi nie dała............teraz też się wydziera,ciekawe jaka nocka będzie???

reklama
u mnie paznokcie kruche więc narazie ścinam króciutko a z wypadaniem włosów troszkę lepiej a tak wogóle to baba w aptece wcisnęła mi witaminy za 40 zł i sobie teraz leżą i czekają aż zechcę je skonsumować
swoja drogą ile ten cudny falvit kosztuje ?

napiszę tylko że od teraz co tydzień we wtorek będę jeździła z małą do groty solnej GALOS było naprwdę fajnie no i mała bawiła sie z czwórką takich malych szkrabów jak ona
podobnoć maja działanie odprężające i dodatkowo wpływają pozytywnie na zdrowie jest to powietrze z jaskiń głębinowych itd....

chciałam chodzić na basen ale z powodu tych nerek i bakcyli nie możemy więc przynajmniej będziemy wdychać czyste zjonizowane powietrze

kaśka k pisze:
napiszę tylko że od teraz co tydzień we wtorek będę jeździła z małą do groty solnej GALOS było naprwdę fajnie no i mała bawiła sie z czwórką takich malych szkrabów jak ona
podobnoć maja działanie odprężające i dodatkowo wpływają pozytywnie na zdrowie jest to powietrze z jaskiń głębinowych itd....

chciałam chodzić na basen ale z powodu tych nerek i bakcyli nie możemy więc przynajmniej będziemy wdychać czyste zjonizowane powietrze
kasiu k,gdyby u nas była taka grota,my byśmy na pewno skorzystali(bynajmiej ja i dzieciaki),słyszałam same pozytywne opinie o grotach solnych.....................a u nas takiej nie ma....... :p

czesc babeczki :)

niedawno wrocilam od kolezanki, z ktora przechodzilysmy ciaze razem, a poznalysmy sie jak lezalam w szpitalu............ona ma sliczna core i moj Kuba poszedl w konkury......

kredziu ostatnio wlasnie pisalam, ze mi Ciebie juz brakuje...............

kasiu ja za Falvit placilam 7 zl......

no no to z Kubusia prawdziwy amancik ;D
czemu się tu dziwic,taki przystojniak z niego ;)
oj Joasiu będziesz gonić dziewczyny !!!!!

joasiu hanti :-* kochane jesteście

kasiu falvit też łykam i jakoś u nas też tak kosztuje

a ja wpadłam na sekundkę, bo muszę ceny wydrukować i lecę mojego wykąpanego tymika od dziadków odebrać i spać tymik ja jeszcze chyba nie
no i artka nie ma ale jutro wraca, znowu do niemiec jeździ :( już drugi tydzien a już nie jeźdźił z 4 miesiące tylko pracował na miejscu :)

ok kochane zmykam jak milutko mi tu z wami :) nałóg uzależnienie na maksa !!!

Łoś w domu. wszamał 3/4 tej kury i mi komplementa rzucił że PYSZNA!!!! kurde łoś podmieniony czy co?
Kredziu kochana nareszcie jesteś!!! :-* dla Ciebie, zagladaj czasami chocby słówko nam powiedziec żebyśmy wiedziały że wszystko ok. I nie ppisz że sie czujesz jak pierwszy raz bo Ty juz nasza jesteś i zawsze tutaj jak w domku masz sie czuć !!

Joasiu Kubus z tą koleżanka na zdjęciu taki ładnie uczesany!! A ja myślałam,że ją będzie podrywał na swoje super loki!!

Kasiu ja tez za falvit 7 zł płace.

reklama
Hej, ale naskrobałyście.
Czytam po troche i odpisuje.

Zaszokowała mnie sprawa tego dziecka!!!!!!! Chociaż powiem wam, ze miałam koleżankę której maluch mając 3 miesiące ważył 12 kg. I był tylko na piersi. Ale to co innego. Dawać tak małemu dziecku batoniki - szkoda, że jeszcze piwa nie daje :p Babsztyl debilny :mad:

Do góry