reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Aniu Jaś jest duży bo taka ma nature poprostu i do tego karmisz go swoim mlekiem i napewno nie przekarmiasz a tamten maluch je rolady kurcze :mad:

Weronika padła jak po maratonie a tylko sie siłowała na macie z misiem ;D
mój kurak juz prawie gotowy i tak pachnie ach ::)
zrezygnowałam tylko z frytek- bedzie ryz i marchewka z groszkiem na gęsto mniam :p

reklama
a u nas pustki wiec sobie siedze na lipcowych 2006 ;D
właśnie przeczytałam ze jedną dziewczyne zostawił facet :-[ :mad: co za skurczybyk, zrobił dziecko i co?? aj te łosie, szkoda słów! :mad:

witam kochane!!!!!!!!
chyba już o nas zapomnieliście ;) tyyylemnie nie było już chyba nie nadrobię nawet chyba nie będę próbowała, chyba że tak z wielkiego grubsza ;;)
kurde cieszyłam się że neta mamy już w pokoju to się nacieszyłam dzień !! a jakoś a dwa dni sprzęt szwagrowi się zrąbał (główny net) i lipa na całego!!!!
aj już nic nie wiem co u was słychać :(((( wogóle jak by,m pierwszy raz tu siedziała

no ja jednak tych frytek nie zrobiłam, bo ziemniaki w piwnicy sa i nie chciało mi się schodzic :p
Włąśnie zamówiłam sobie te Big puzzle na alegro, które to juz mają. Ja mam drewnianą zimną podłogę a ajciocha już niedługo będzie po niej brykać więc to chyba dobry zakup.

witaj kasiu :)

u nas hmmm jakoś leci powolutku :) tymik był na szczepieniu 9 stycznia i ważył 8400! czyli już 4400 więcej ząbków jeszcze nie widać, ale cały czas się slinimy :) no co tam jeszcze, kurde tyle bym wam chciała....ale jakoś tak z tych emocji że w końcu siadłam mam pustkę w głowie

a tymik dziś się przekręcił w łóżeczku o 180 stopni!!! główkę miał nie po lewej str łóżeczka tylko po prawej :D ale na brzuch jeszcze niebardzo się przewraca

muszę już uciekać pozdrawiam was gorąco !!!!!!!!!!!!!!
poproszę szwagra żeby cośprzymieszał znowu z netem żebym miała w pokoju !!!!!!!!! tak bym chciała nadrobić :( ale nie ma szans :(

buziaczki myślę o was cały czas !!!

reklama
Do góry