reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
e_ mamo Weronika tylko z przodu ma takie włosiary a tył łysolowaty też bo wytarty,włosy ma chyba po tacie, ja byłam do 2 roku życia łysa jak kolano i mama siewstydziła ze mna wychodzic do ludzi ::)

kate ja widze Twoje suwaczki

Joasiu to ładnie syna wychowałaś- taki grzeczny wyglada a już nieletnie rozbiera!!! ::)

elfiko pisze:
e_ mamo Weronika tylko z przodu ma takie włosiary a tył łysolowaty też bo wytarty,włosy ma chyba po tacie, ja byłam do 2 roku życia łysa jak kolano i mama siewstydziła ze mna wychodzic do ludzi  ::)

hhhahhaa, Jula też ma z tyłu takie łyse kółko :)

a ja nie widzę suwaczków kate :(

ja widze troszke wolniej się otwieraja ale widze je.

Ale mi zimno, przed chwilą rozmawiałam z siostrą- oni tam maja 6 stopni na plusie i zero śniegu a my :-[ ja chce lato

a tak wlasnie wyglada tesciowa mojego syna.......
( wiecie co usunelam fotke, bo chyba tak nieladnie, zeby czyjes foty wklejac............jabym sie tam glupio czula........jawazniejsze ze sie pochwalilam!!!!)

Kuba tez ma takie lyse kolo z tylu, a grzywke juz ma taka, ze musimy ja podciac bo mu juz wlazi do oczu..........

a tak apropo spania, to moj syn jeszcze nawet nie raczy..................eh..........

wiecie co? mój łoś nie dość że mnie za kolacje pochwalił to jeszcze mi herbate zielona z miodem zrobił, przyniósł, słowa nie powiedział że chce kompa dla siebie , ale mało tego, ja ide do kuchni a tam co!!!????Pozmywał naczynia !!!!

reklama
elfiko pisze:
wiecie co? mój łoś nie dość że mnie za kolacje pochwalił to jeszcze mi herbate zielona z miodem zrobił, przyniósł, słowa nie powiedział że chce kompa dla siebie , ale mało tego, ja ide do kuchni a tam co!!!????Pozmywał naczynia !!!!

cudddddd.............

Do góry