reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:e_ mamo Weronika tylko z przodu ma takie włosiary a tył łysolowaty też bo wytarty,włosy ma chyba po tacie, ja byłam do 2 roku życia łysa jak kolano i mama siewstydziła ze mna wychodzic do ludzi :
hhhahhaa, Jula też ma z tyłu takie łyse kółko
a ja nie widzę suwaczków kate
Joaska
Lipcowe mamy '05
a tak wlasnie wyglada tesciowa mojego syna.......
( wiecie co usunelam fotke, bo chyba tak nieladnie, zeby czyjes foty wklejac............jabym sie tam glupio czula........jawazniejsze ze sie pochwalilam!!!!)
( wiecie co usunelam fotke, bo chyba tak nieladnie, zeby czyjes foty wklejac............jabym sie tam glupio czula........jawazniejsze ze sie pochwalilam!!!!)
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kuba tez ma takie lyse kolo z tylu, a grzywke juz ma taka, ze musimy ja podciac bo mu juz wlazi do oczu..........
a tak apropo spania, to moj syn jeszcze nawet nie raczy..................eh..........
a tak apropo spania, to moj syn jeszcze nawet nie raczy..................eh..........
elfiko
lipcowe mamy ´05
wiecie co? mój łoś nie dość że mnie za kolacje pochwalił to jeszcze mi herbate zielona z miodem zrobił, przyniósł, słowa nie powiedział że chce kompa dla siebie , ale mało tego, ja ide do kuchni a tam co!!!????Pozmywał naczynia !!!!
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:wiecie co? mój łoś nie dość że mnie za kolacje pochwalił to jeszcze mi herbate zielona z miodem zrobił, przyniósł, słowa nie powiedział że chce kompa dla siebie , ale mało tego, ja ide do kuchni a tam co!!!????Pozmywał naczynia !!!!
cudddddd.............