reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:wiecie co? mój łoś nie dość że mnie za kolacje pochwalił to jeszcze mi herbate zielona z miodem zrobił, przyniósł, słowa nie powiedział że chce kompa dla siebie , ale mało tego, ja ide do kuchni a tam co!!!????Pozmywał naczynia !!!!
idzie q lepszemu, chyba pełnia się skończyła ;D ;D ;D ;D
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Niuńka pisze:A u mnie w domu zapanował wirus grypy I jak zwykłe łoś zaczął pierwszy bakcyle roznosić. Przeszło na Paulę i na mnie. Adaś się jeszcze broni, chociaż już zaczyna pokasływać. Daję mu pyrosal, mam nadzieje, że chociaż jego ominie.
zdrówka Niuńka, nie daj się grypie
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:WOW!!!! ale ma czadowe włosy ta dziewczyna!!! kurde i pomyslec że jej tez moga wypadać!!!
i niestety wypadaja............ale u niej to nie widac!!!!!!ma grzywe jak lew.....
kate332
lipcowe mamy'05
a ja wam powiem że mój mężus często zmywa naczynio ON TO PO PROSTU LUBI : i sprząta tez, tylko szkoda ze nie prasuje...e_mama pisze:elfiko pisze:wiecie co? mój łoś nie dość że mnie za kolacje pochwalił to jeszcze mi herbate zielona z miodem zrobił, przyniósł, słowa nie powiedział że chce kompa dla siebie , ale mało tego, ja ide do kuchni a tam co!!!????Pozmywał naczynia !!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
kate332 pisze:a ja wam powiem że mój mężus często zmywa naczynio ON TO PO PROSTU LUBI : i sprząta tez, tylko szkoda ze nie prasuje...e_mama pisze:elfiko pisze:wiecie co? mój łoś nie dość że mnie za kolacje pochwalił to jeszcze mi herbate zielona z miodem zrobił, przyniósł, słowa nie powiedział że chce kompa dla siebie , ale mało tego, ja ide do kuchni a tam co!!!????Pozmywał naczynia !!!!
u mnie jak zwykle gora naczyn w zlewie..........wlasnie kombinuje jak tu zmusic losia do zmycia tego mont everestu...........
przyzekam, ze jak pojde do pracy kupuje zmywarke.......
reklama