reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
elfiko pisze:
wiecie co? mój łoś nie dość że mnie za kolacje pochwalił to jeszcze mi herbate zielona z miodem zrobił, przyniósł, słowa nie powiedział że chce kompa dla siebie , ale mało tego, ja ide do kuchni a tam co!!!????Pozmywał naczynia !!!!

:o :o :o :o :o :o :o idzie q lepszemu, chyba pełnia się skończyła ;D ;D ;D ;D :p

ej moze ten mój łoś jest chory?? może coś mu jest??? kiedy on ostatnio zmywał???? chyba nie zmywał nigdy??? ::)

Niuńka pisze:
A u mnie w domu zapanował wirus grypy :mad: :mad: I jak zwykłe łoś zaczął pierwszy bakcyle roznosić. Przeszło na Paulę i na mnie. Adaś się jeszcze broni, chociaż już zaczyna pokasływać. Daję mu pyrosal, mam nadzieje, że chociaż jego ominie.

zdrówka Niuńka, nie daj się grypie  :)

mój szwagier też ma grype i moja biedna siostra juz z sił opada- sama na obczyżnie z chorym łosiem :-[ biedactwo

e_mama pisze:
elfiko pisze:
wiecie co? mój łoś nie dość że mnie za kolacje pochwalił to jeszcze mi herbate zielona z miodem zrobił, przyniósł, słowa nie powiedział że chce kompa dla siebie , ale mało tego, ja ide do kuchni a tam co!!!????Pozmywał naczynia !!!!

:o :o :o :o :o :o :o idzie q lepszemu, chyba pełnia się skończyła  ;D ;D ;D ;D :p
a ja wam powiem że mój mężus często zmywa naczynio ON TO PO PROSTU LUBI ::) :o :p i sprząta tez, tylko szkoda ze nie prasuje...

u nas dziś były pierwszy raz jaja z zasypianiem, po kapieli i karmieniu jakieś marudzenie, wyjmowanie z łożeczka, nie wiadomo o co chodzi ? ale na szczęście w końcu się poddała....

kate332 pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:

:o :o :o :o :o :o :o idzie q lepszemu, chyba pełnia się skończyła ;D ;D ;D ;D :p
a ja wam powiem że mój mężus często zmywa naczynio ON TO PO PROSTU LUBI ::) :o :p i sprząta tez, tylko szkoda ze nie prasuje...

u mnie jak zwykle gora naczyn w zlewie..........wlasnie kombinuje jak tu zmusic losia do zmycia tego mont everestu...........
przyzekam, ze jak pojde do pracy kupuje zmywarke.......

reklama
Kate Ty swojego Łosia daj zbadać- to nie jest normalne zjawisko ;D ;D ;D

o kurcze!!!!!!!!ogolił sie!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o no chyba se nie myśli że jakieś bara bara dzisiaj będzie

Do góry