reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
a u mnie nie jedzenie słodyczy nic nie działa, tzn. ja nie jem i mnie skręca a brzuch jak wisiał wisi i od dzisiaj jem znowu tylko na wszystko wprowadzam diete ŻP- żreć połowe !
ja chyba odstawię słodycze,mam plan nic słodkiego nie kupować...............i zobaczymy
mam dosyć własnego odbicia w lustrze po damianie nawet się nie wysilałam i wszystko wrócilo samo do normy,
ale teraz nie mam szans na takie cuda,podłączę video i kaseta z ćwiczeniami musi iść w ruch
zaczynam się zaokrąglać  zkażdej strony
MAM TAKIEGO DOŁA PRZEZ SWOJĄ GLUPIĄ NATURĘ.............ŁAKOMCZUCHA9DOBRZE,ŻE MAM ŁOSIA JEST SIĘ NA KIM WYŁADOWAĆ,a że on święty nie jest,to mi łatwo to wychodzi :mad: >:D :-X :-[
tusia26 pisze:
A ja idę wrzucić coś do dzioba, kurde mam ochotę na te frytki i do tego zarumionego kurczaczka. Może sobie usmażę chociaż te frytki.
Tusiu z Ciebie taka laska,że możesz[załamka co do własnej osoby]

reklama
tofinek pisze:
gazelaczku jeszcze przed narodzinami pytalaś o szablony, ja dziś przeglądalam stronkę NOWEJ SZKOLY  i w ich sklepiku natknęlam się na rózne szabloniki-może skorzystasz...  ::) :laugh:
http://www.nowaszkola.com.pl/default.php?cPath=12_80
ja to mam zaplon :laugh:

hi hi, ja juz nawet nie pamietam ze sie pytalam ::) to chyba ktos inny sie pytal a ja odpowiadalam. Hm... a moze i ja sie pytalam. To bylo tak dawno temu, że jak w innej epoce ::) :p ;D

tusia26 pisze:
Gazelaczku wiesz tak chwalimy te nasze dzieci nawzajem, a powiem ci, że są nawet do siebie podobni ;D nawet nie ja to zauweażyłam,ale jak ktoś przyjdzie i ogląda zdjęcia to też tak mówi, yglądają jak rodzeństwo  ;D

Dziewczyny ale was wzieło na pogaduchy  ::) a aj koncze i ogladam Na wspólnej. Dobrej przespanej nocki. Buziaki

Tusiu, no wlasnie na tych ostatnich zdjęciach, to takie dwa podobne łysolki ;D Ech, ten mój Maciek to widać po kolei do każdego dzieciaczka jest troszkę podobny... ::)

No i jeszcze powiem dzien dobry, bo w ogole sie dzis nie przywitalam :) My wlasnie wrocilismy z wycieczki. Maciejka po raz pierwszy uwaga-uwaga - JECHAŁ AUTOBUSEM! No i zyjemy, wiec bylo OK. Nikt nas nie rozdeptal ::) :p :)

A bylyismy dzis na wycieczce u kolegi Adasia. Adas ma 8 miesięcy i pięknie raczkuje i w ogole wesolutki z niego chlopak. Zastrzezenia mialam tylko takie, ze co chwila podchodzil do Maciusia i Go oblizywal ::) Szok. Ale generalnie patrzyli sie na siebie, Maciek wyciągal do kolegi ręce i nawet trochę sobie pogadali. Jak dla mnie - pierwsza socjalizacja Maciejki wyszla bardzo zadowalająco ;D

Co do wlosow i paznokci - nie narzekam. Biorę skrzyp polny i wszystko wrocilo do normy. No i staram sie jakos racjonalnie jesc, bo to chyba nawet ważniejsze niż preparaty witaminowe.

My tez slemy wieelkie buziaki dla Jasia :-* :-* :-*

No i oczywiscie jak ja przyszlam, to wszystkie baby poszly...

elfiko pisze:
mam taki film- efekt motyla, warto ogladac??
wczoraj ogladałam wieczorem po raz setny chyba nigdy w zyciu  ;D uwielbiam niektóre teksty z tego filmu.

Elfiko - to super film :)

Wlasnie przeczytalam o tym 16tokilogramowym king-kongu! WOW! A dzieci do jakiegos wieku przeciez nie mogą jesc czekolady :mad:

reklama
Do góry