reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ranyyyyyyyyy nie moge uwierzyc, ze az tyle !!!!!!!!!!
W osobliwościach na Reality TV podawali przykład 18 miesięcznego dziecka, które ważyło 18 kg. A ten bobek ma 8 miesięcy :o to jest kalectwo do końca życia ! co za thebilka batonik czekoladowy niemowlakowi !

reklama
on sie urodził 3 go maja wiec juz prawie 9 miesiecy ale i tak malutki, wyglądał taki biedny :-[ , ja sie tak zastanawiam czy tego gdzies nie zgłosic, przeciez to jest robienie krzywdy dziecku!! Mozna takie cos zgłosić??

elfiko pisze:
Joaska pisze:
ja to bym taka babe trzasnela po mordzie dla oprzytomnienia..........nie zdaje sobie sprawy, ze przez nia jej dziecko bedzie cierpialo przez cale zycie.......oczywiscie jak dozyje...tfu tfu oczywiscie!!!!!

elfiko pisze:
Joasiu dzieki- piosenka mi sie podoba, dzisiaj łoś mi będzie ściągał bo inaczej rozwód!!! ;D ;D ;D

jezeli jeszcze cis to sluze pomoca...........

no ja bym jeszcze chciała ta piosenke z Magdy m. ale jak nie masz to trudno, tylko podaj mi kto to śpiewa i tytuł to łosia zmusze do ściągania.

mialam ja , ale po foracie kompa juz nie mam..........popros Nianie, jej wysylalam to pewnie Ci przesle...

a co do efektu motyla slyszalam ze straszny i trudny psychologicznie, sama nie ogladalam..............ale chcialam isc na niego do kina!!

elfiko pisze:
on sie urodził 3 go maja wiec juz prawie 9 miesiecy ale i tak malutki, wyglądał taki biedny :-[ , ja sie tak zastanawiam czy tego gdzies nie zgłosic, przeciez to jest robienie krzywdy dziecku!! Mozna takie cos zgłosić??

nie wiem, to chyba lekarz powinien wiedziec..........moze do obroncy praw dziecka, sama nie wiem.........

a czy ten Maluch ma tate, ciekawe jak On sie na to zapatruje.........

elfiko pisze:
on sie urodził 3 go maja wiec juz prawie 9 miesiecy ale i tak malutki, wyglądał taki biedny  :-[ , ja sie tak zastanawiam czy tego gdzies nie zgłosic, przeciez to jest robienie krzywdy dziecku!! Mozna takie cos zgłosić??

zazwyczaj przypadki znęcania się nad dziećmi zgłasza się do Opieki Społecznej, albo na policję, ja myślę, że w tym przypadku to też jest jakiś sposób znęcania, no ciekawe czy by się opieka zajęła takim przypadkiem ?

kurcze mam znajoma w opiece to moze zapytam?
on nie ma taty, tzn ona go sama wychowuje.

teraz uciekam bo wstał łobuz i trzeba go przewinąć bo cos podejrzanie pachnie :D

Julia zaliczyła swojego pierwszego guza na czole !!! i to własna matka jej nabiła, lewą górną jedynką ! podnosząc z maty do karmienia....

reklama
Może ta matka niech jeszcze o weżme do Mc donalda. Nie wiem ale takimi rzeczami też powinni się jakoś zajmowac jakies instytucje co nie?

Do góry