reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ta położna mówiła że ona go karmi już tylko jedzeniem dla dorosłych bo on po tym dla dzieci jest głodny!
a wyglądał jakby był opuchnięty. biedak tak go matka upasła że potem bedzie miał problemy.
podobno lekarka ja często za to opieprza ale to nic nie daje bo mały zamiast chudnac to jeszcze tyje, a w poczekalni zjadł batonik czekoladowy!!!

reklama
z tym batonikiem to chyba lekka przesada............wiecie co?? nie rozumiem takich bab, przeciez skazuje dziecko niewinne na poznijsza chorobe, nie mowie juz o otylosci, ale cukrzyca, nadcisnienie i miazdzyca......boshhhh.........( wychodzi ze mnie zboczenie zawodowe)....

Tamte inne kobiety które też przyszły z dziećmi próbowały ja przekonać ze krzywdzi małego a ona im na to że przeciez głodzic dziecka nie będzie a potem tak z dumą wyciągneła ten baton imu dała- to był taki pawełek czy coś takiego i mały zajadał!!!
kurcze a ja na męża naskoczyłam jak dał Weronice polizać czekolady ::)

no jak potem rozmawiałam o tym z lekarka to ona powiedziała że nie będzie juz leczyc tego małego- odeśle go do innego pediatry bo się boi że jak mały zachoruje na coś poważnego to będzie to jej wina bo nie potrafiła matki zmusić do stosowania diety u dziecka i powiedziała ze ona da sobie rędke uciąc że mały do roku będzie miał początki choroby serca która u dzieci powstaje właśnie na skutek gromadzenia się tłuszczy z którymi zbyt niedojrzały jeszcze układs pokarmowy sobie nie radzi.
biedny maluszek :-[

elfiko pisze:
apropo byłam wczoraj z małą na szczepieniu i tam przyszła dziewczyna z 8 miesiecznym maluchem do lekarza i on ważył ... 16kg!!! To chyba dużo co???

Boshe!!!! szok!!!! ja 20 kg wazyłam gdzieś do 5 klasy podstawowej taki mały chudzielec byłam.

ja to bym taka babe trzasnela po mordzie dla oprzytomnienia..........nie zdaje sobie sprawy, ze przez nia jej dziecko bedzie cierpialo przez cale zycie.......oczywiscie jak dozyje...tfu tfu oczywiscie!!!!!

elfiko pisze:
Joasiu dzieki- piosenka mi sie podoba, dzisiaj łoś mi będzie ściągał bo inaczej rozwód!!! ;D ;D ;D

jezeli jeszcze cis to sluze pomoca...........

Wy dopiero po kawe a ja już dwie wypiłam, tzn dwa kubki bo znowu sobie ekspresowej zrobiłam.

Tusia jak tam polowanie na męża? udało sie??

Joaska pisze:
ja to bym taka babe trzasnela po mordzie dla oprzytomnienia..........nie zdaje sobie sprawy, ze przez nia jej dziecko bedzie cierpialo przez cale zycie.......oczywiscie jak dozyje...tfu tfu oczywiscie!!!!!

elfiko pisze:
Joasiu dzieki- piosenka mi sie podoba, dzisiaj łoś mi będzie ściągał bo inaczej rozwód!!! ;D ;D ;D

jezeli jeszcze cis to sluze pomoca...........

no ja bym jeszcze chciała ta piosenke z Magdy m. ale jak nie masz to trudno, tylko podaj mi kto to śpiewa i tytuł to łosia zmusze do ściągania.

reklama
mam taki film- efekt motyla, warto ogladac??
wczoraj ogladałam wieczorem po raz setny chyba nigdy w zyciu ;D uwielbiam niektóre teksty z tego filmu.

Do góry