reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
elfiku pisalas, ze nie masz nowej muzyczki do posluchania, jak cos moge Ci wyslac jakies probeczki a Ty sobie pozniej sciagniesz........tylko napisz co??

aha i musze Wam powiedziec, ze juz mi ptawie wlosy nie wypadaja, ten Falvit zdzialal cuda ;D ;D ;D ;D ;D

Joasiu ja właśnie nie wiem co bo mi sie jakos gusta muzyczne chyba pozmieniałay ::)
mozesz coski posłac a ja sobie powybieram , bardzo chętnie skorzystam dzieki
acha elfiko.s@wp.pl ;D

ja tez jem falvit odkąd urodziłam weronike i skończył mi się prenatal ale ja az taka zadowolona nie jestem, może to dlatego,ze ja falvit uzywałam juz przed ciązą długo i juz na mnie nie działa?

Joaska pisze:
aha i musze Wam powiedziec, ze juz mi ptawie wlosy nie wypadaja, ten Falvit zdzialal cuda ;D ;D ;D ;D ;D

dokładnie chciałam dziś poruszyć ten temat, jak tam u Was z wypadaniem włosów :):) ;D ;D ;D ;D
U mnie tez przystopowało i to już ze 3 tygodnie. Widać wypadło to co musiało i reszta się trzyma :)
Tylko dlaczego wypadło aż tyle ?????

elfiko pisze:
Joasiu ja właśnie nie wiem co bo mi sie jakos gusta muzyczne chyba pozmieniałay ::)
mozesz coski posłac a ja sobie powybieram , bardzo chętnie skorzystam dzieki
acha elfiko.s@wp.pl ;D

ja tez jem falvit odkąd urodziłam weronike i skończył mi się prenatal ale ja az taka zadowolona nie jestem, może to dlatego,ze ja falvit uzywałam juz przed ciązą długo i juz na mnie nie działa?

zaraz cos powybieram i zobaczymy, tylko jeszcze mi napisz czy cos spokojniejszego czy polskie , czy zagraniczne i takie tam........

a co do Falvitu to chyba nie ma tak ze dziala czy nie, to sa tylko suplementy i witaminy..........moze juz Ci ich nie brakuje i dlatego nie widzisz roznicy......

co do muzyczki Joasiu to wole ostatnio coś spokojnego ale i polskie i zagraniczne lubie,

co do włosów to mi już tez mniej wypada ale nadal gubie, teraz juz jest ok bo to była istna tragedia i w rezultacie mam tych włosów teraz tak mało że dobrze że sa krótkie bo tego tak nie widac .
zawsze lubiłam moje włosy za gęstośc bo szybko mogłam fryzurke ułozyć a teraz? ::)

elfiko, Joasiu wiem, wiem, że Julka zdarła skórę z mamy i się z tego orgomnie cieszę :) no mogłaby mieć tylko budowę po rodzinie tatusia, ale wydaje mi się, że widzę w niej swoje krzywule :) ;D

dziewczyny a jak tam Wasza cera i paznokcie? Ja nie jestem zadowolona- zrobiła mi sie jakas taka tłusta cera i ciągle mi cos wyskakuje, nie lubie sie tak bardzo malowac i rzadko używam podkładu i pudru ale teraz jak sie nie pomaluje to wyglądam brzydko taki świeciol :mad:
za to paznokcie mam ciągle połamane i strasznei mi się suszy skóra wokól nich chociaż uzywam kremu do rąk

reklama
e_mama pisze:
elfiko, Joasiu wiem, wiem, że Julka zdarła skórę z mamy i się z tego orgomnie cieszę :) no mogłaby mieć tylko budowę po rodzinie tatusia, ale wydaje mi się, że widzę w niej swoje krzywule :) ;D

Jakie krzywule ::) Edytko co Ty opowiadasz!
Ja to moge tylko powiedziec że Weronika ma po mnie.....płeć ;D ::) :p

Do góry