reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
wielkie, wielkie dzięki za podpowiedzi co do wózków, chyba kupię na allegro tanią gondolę a wiosną rozejrzę się za najlepszą i najlżejszą spacerówką. zastanawiałam się właśnie na początku nad wielofunkcyjnycm ale to cholerstwo strasznie ciężkie. dzieki Wam nie będę patrzeć na bajery wyglądu tylko na lekkość i funcjonalność bo to ja w końcu pcham to cudo.
Elfiko, a jaki Ty masz wózek?

Witam kobietki,
naczytalam sie i nie wiem teraz co komu milam odpisac :(

Gazeleczku - nasza opiekunka to tez pierwsza niania ktora nas odwiedzila ;D, powodzenia zycze ;D

Na mojego losia narzekac nie bede, zachwalac tez nie bo zapesze i cos mu sie podswiadomie odmienic moze (bo na razie zlego slowa powiedziec nie moge ;D)

Martusia dla Twojego Alusia buziaczki :-*

Nianiu tez tak mam, ze jak jest opiekunka i ja wraz z nia w domu to duzo slabiej mi wychodzi, potwierdza sie teoria ze czym mniej mamy czasu to lepiej jestesmy zorganizowane, a jak jest niania to czasu za duzo ;) ;D

Kolorowa kredka rzeczywiscie gdzies zaginela :(

witam babeczki z ranca :)

zasypalo nas i sama nie wiem jak ja sie bede z tym wozkiem tarabanic przez te zaspy .....dzis idziemy na USG bioderek!!!

oj...ciezka mialam nocke, Kuba jakis markotny, budzil sie chyba co godzine..........niewyspana jestem strasznie!!!!

zaraz zmykam po kaweczke!!!!!!!

tofinku mam nadzieje!!!! ze sie zazieleni i wyrosnie kilka drzew............

i ja sie witam z rana
łoś w pracy wiec moje nerwy sobie poodpoczywaja.
Co do sniegu to ja mieszkam w domku na parterze takim dosyc niskim bo w tej cżęści domu nie mamy piwnic tylko wyższy fundament tak więc do mnie do domu wchodzi sie po trzech niskich schodkach i wyobrażcie sobie że śnieg mam do parapetu czyli około 80 cm !!Tragedia, dni babci i dziadka sie zbliżaja a mąz do pracy teraz będzie chodził więc chyba sobie tylko do nich podzwonie bo w bałwana się bawić nie mam ochoty :-[
Najgorsze jest to że ja nienawidze tyle w domu siedzieć :mad:

ja tez jestem okularnica od 5 klasy podstawówki i jestem do tego ślepa jak kura ,więc jak nie mam okularów to tragedia ;D

reklama
u nas dzisiaj noc nawet jako tako , wstawałam trzy razy i czwarty juz po mleko o 6 rano.

;D Ciesze sie że Wam się podoba nowa fryzura mojej córci ;D

E_mama Julka rzeczywiście podobna do Ciebie

Do góry