reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

u nas gazety i wszelkie papiery są pasjami darte w strzepy, kiedys sie zagapiłam przy komputerze i mały chyba kawałek gazety zjadł :p :o ??? bo jak potem oglądałam obmamlane kawałki to wydawało mi sie że troche jakby brakowało... ale nic mu nie jest, papier chyba nie wywołuje alergii pokarmowych ? ;)

reklama
Alka łoś mi tu coś imputuje, że jak gadałyśmy to z mojej strony padało zdawkowe no no, tak tak, acha acha...... że niby coś ten obgadywałyśmy ??? było coś bo nie pamiętam hahhahaha ;) ;) ;) ;) ;) ;)

nie no Weronika przebiła nawet gumową lalę Maxa :):):) co za czad !!!! mała lady punk :laugh: ;D :p :p :p :laugh: :laugh: :laugh: ;) ;) ;)

ale produkcja.........

moj kochany Synek spi.........ale cicho sza bo jeszcze sie kapnie i sie obudzi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

alka milo, ze jestes znowu.......oby czesciej no i sprzedaj nam recepte na ulosienie losia!!!!!!! :D :D :D

elfiko chyba mamy tego samego styliste!!!!!a ja chcialam Wam pokazac nowa fryzurke mojego synka a'la Johny Bravo.....ale niestety nie dalo sie zrobic, za bardzo sie gimnastykowal..........

Jeszcze do was zajrzałam ;D
co do wzroku to ja też mam popsuty od 7 klasy podstawowej i okularów nie nosze bo mi nie pasuje, wydawało mi sie ze wzrok mi sie niezle popsol przez tyle lat nie noszenia, bo nie widze jaki autobus nadjeżdza i nie poznaje ludzi z odleglosci, machajacych znajomych. Ale bedac u okulisty dowiedzialam sie, ze wcale mi sie nie popsol jaki byl taki jest wiec okularow nadal nosic nie bede. Dobra spadam maz sie wykapal teraz ide ja, łaaaaaaa wygania mnie stad ppqa

aha i zapomnialam, ze ja tez naleze do okularnikow, u mnie w rodzince to wszyscy nosza bryle............ale ja swoje lubie, dodaja mi pare punktow IQ......
ubieram je do pracy, czytania i kompiczka!!!

wiecie co?? ja to chyba nie wytrzymam z tym moich chlopem.......mowie jak dziecku, zeby nie halasowal juz dzisiaj, ze Mly spi a ja chce miec chociaz 2 h wolne od noszenia, zabawiania, lulania, karmienia.............a jemu sie teraz upatrzylo, ze bedzie skladal komputer dla kolego............ >:D >:D >:D >:D >:D

moze ja jestem jakas dziwna??????????????

reklama
Do góry