reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
hanti pisze:
a po trzydziestce to,zmiana kodu:3 z przodu >:D
jest git,ja bynajmiej odkryłam się na nowo,a sprawy damsko-męskie są  >:D :o O0 :angel: ;D ;)
POLECAM 30 WSZYSTKIM KOBITKOM!!!!!

ho ho ho :) hanti brzmisz pocieszająco  >:D :-* i obiecująco :) hhahhahaha
zmiana kodu hahhah  :p :p :p :p

no zobaczy się :)

hanti ale babeczce się zmienia coś czy łoś ma z babeczką lepiej ?:):) :laugh: ;)

Tez mi sie podoba ;D ;D ;D Ja tez zmianiam kod w tym roku >:D

reklama
Cześć dziewczynki!
Lilka jak nie uda ci sie inaczej to ja wezme tego słodziaka i ci wyślę go

Wiecie co moja Majka to chyba jakaś piosenkarka będzie cały czas śpiewa jak leci jakas piosenka, taka co mamie sie podoba i często jej włancza :p to Majka zaraz śpiewa, tak samo jak ja zaczynam śpiewać to Majka siędołancza. Jest tak smieszna wtedy bo tak jakby się wczuwała robi. A od wczoraj to jeszcze zaczęła tak głos zmieniac jak rokowiec jakis i martwi mnie to by ja gardło nie bolało bo robiła tak wczoraj cały dzień - taki gruby głos ::) bo do wczoraj to tak ładnie śpiewała delikatnym głosikiem a teraz ::)

Mateusz też uwielbia śpiewać.Śpiewa wtedy jak ja coś nucę ,albo usłyszy coś w radiu.
A tak głosno to robi, że mi głowa pęka.
I ten jego spiew to bardzije mi przypomina okrzyki kibiców na meczu.
No, ale to w koncu facet.... :p
O i własnie się obudził i co robi......śpiewa!!!!

czesc babeczki :)

wlasnie zasiadlam przed kompikiem z kaweczka!

nocka powolutku, nawet nie bylo tak zle........ale z kaszka sie powstrzymalam!!!zobaczymy moze jutro.....

a dzisiaj wybieram sie na zakupy, bo w sobote moja polowka ma urodziny i musze cos dla Niego upolowac.....

lilka tusia swietnie cie okreslila....swojska babeczka oczywiscie w pozytywnym znaczeniu!!!!

Aluś rośnij nam zdrowo!!!!! ;D

Lilka tak myslałam o tym wysłaniu psa i ja sobie tego nie wyobrazam, jak to sie wysyła żywe zwierze? Jak to np. cała dobę podróż by wyniosła to co z karmieniem i załatwianiem się? Jak oni tego pieska by trzymali i to zapewnili?

a ja wlasnie sobie pomyslalam o Naszej kredzi????? ciekawe co tam u Niej i u Tymcia??????

Tusiamnie sie wydaje, ze takim transportem zajmuja sie takie specjalne firmy.......

reklama
Do góry