reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

STO LAT DLA ALUSIA!!!

Weronika też spiewa ale piosenkarka to ona nie będzie napewno bo słuchac tego nie można ::)

A ja wczoraj sie zmniejszyłam bo tak długo w wannie siedziałam że sie zmarszczyłam i zmalałam ::)

reklama
my tez sie przymierzamy do kupienia jakiegos "stwora", ale dopiero latem i to bardziej dla piotrka, bo on szaleje na tym punkcie, mielismy kiedys kota był super ale atakował tesciową (ona mieszka pod nami i nie dało sie uniknąć tych spotkan), kilka razy ją pogryzł po nogach :p , no i go wydalismy :(
piotrek chce albo psa albo królika miniaturke, jeszcze zobaczymy, do lata daleko

hahah mi by sie taki kotek przydał co by mi czasem teściowa zaatakował hahahah

ja znowu doła meteorologicznego łapie bo w nocy u nas padał śnieg ( swoja droga dawno nie padał :mad:) i nadal pada i jest zimno jak ch...lera i znowu sa zaspy i będe siedziec w domu przez tydzień znowu :mad:
a w nioedziele ma byc u mnie - 16 stopni super!! :mad:

elfiko pisze:
ja znowu doła meteorologicznego łapie bo w nocy u nas padał śnieg ( swoja droga dawno nie padał :mad:) i nadal pada i jest zimno jak ch...lera i znowu sa zaspy i będe siedziec w domu przez tydzień znowu :mad:
a w nioedziele ma byc u mnie - 16 stopni super!! :mad:

biedna, jakbym mogla to wyslalabym Ci poczta jakas mala piaskareczke i taki malutki plug sniezny!!!!!!

u nas tez zimno, ale nie pada!!!!

jak jade do rodziców to jest ok bo tam jest osiedle i wszystkie chodniki odsnieżone i można przejechac a ja mieszkam w takiej dzielnicy domków jednorodzinnych i tutaj każdy sobie sam odśnieża przed domem a komu sie nie chce to nic nie robi i ja przejechać nie mam szans. z ledwością z naszego podwórka się wydostaje a o jakims spacerze moge sobie tylko pomarzyc, a wczoraj juz sie cieszyłam bo śniegu dużo stopniało i mizna było jako tako juz jezdzić a dzisiaj znowu :mad:

Najgorzej jak mąz do pracy idzie bo wtedy jestem uziemiona i nawet do sklepu wyjsc nie mam jak a on pracuje od 7 do 19

no i po spanku...Kuba juz w gotowosci, teraz zastanawiamy sie nad spacerem!!!!

aha i zaczal u nas padac snieg...........
elfiko nie jestes sama.........hihi :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry