reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
my tez sie przymierzamy do kupienia jakiegos "stwora", ale dopiero latem i to bardziej dla piotrka, bo on szaleje na tym punkcie, mielismy kiedys kota był super ale atakował tesciową (ona mieszka pod nami i nie dało sie uniknąć tych spotkan), kilka razy ją pogryzł po nogach , no i go wydalismy
piotrek chce albo psa albo królika miniaturke, jeszcze zobaczymy, do lata daleko
hahah mi by sie taki kotek przydał co by mi czasem teściowa zaatakował hahahah
piotrek chce albo psa albo królika miniaturke, jeszcze zobaczymy, do lata daleko
hahah mi by sie taki kotek przydał co by mi czasem teściowa zaatakował hahahah
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:A ja wczoraj sie zmniejszyłam bo tak długo w wannie siedziałam że sie zmarszczyłam i zmalałam :
tez bym sie chciala zmniejszyc.............moze wyprubuje ten patent z wanna
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja znowu doła meteorologicznego łapie bo w nocy u nas padał śnieg ( swoja droga dawno nie padał ) i nadal pada i jest zimno jak ch...lera i znowu sa zaspy i będe siedziec w domu przez tydzień znowu
a w nioedziele ma byc u mnie - 16 stopni super!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:ja znowu doła meteorologicznego łapie bo w nocy u nas padał śnieg ( swoja droga dawno nie padał ) i nadal pada i jest zimno jak ch...lera i znowu sa zaspy i będe siedziec w domu przez tydzień znowu
biedna, jakbym mogla to wyslalabym Ci poczta jakas mala piaskareczke i taki malutki plug sniezny!!!!!!
u nas tez zimno, ale nie pada!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
jak jade do rodziców to jest ok bo tam jest osiedle i wszystkie chodniki odsnieżone i można przejechac a ja mieszkam w takiej dzielnicy domków jednorodzinnych i tutaj każdy sobie sam odśnieża przed domem a komu sie nie chce to nic nie robi i ja przejechać nie mam szans. z ledwością z naszego podwórka się wydostaje a o jakims spacerze moge sobie tylko pomarzyc, a wczoraj juz sie cieszyłam bo śniegu dużo stopniało i mizna było jako tako juz jezdzić a dzisiaj znowu
Najgorzej jak mąz do pracy idzie bo wtedy jestem uziemiona i nawet do sklepu wyjsc nie mam jak a on pracuje od 7 do 19
Najgorzej jak mąz do pracy idzie bo wtedy jestem uziemiona i nawet do sklepu wyjsc nie mam jak a on pracuje od 7 do 19
Joaska
Lipcowe mamy '05
no i po spanku...Kuba juz w gotowosci, teraz zastanawiamy sie nad spacerem!!!!
aha i zaczal u nas padac snieg...........
elfiko nie jestes sama.........hihi :laugh: :laugh: :laugh:
aha i zaczal u nas padac snieg...........
elfiko nie jestes sama.........hihi :laugh: :laugh: :laugh:
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
cześć
Dużo żdrówka dla Alusia
Dużo żdrówka dla Alusia
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
U nas też pada śnieg ale to dobrze bo tak szaro było że hej, a teraz jest bialutko
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
U nas noc w porównaniu z wczorajszą super, budził się dość często ale nie musiałam go nosić