reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Elfiko jest już o wiele lepiej mały odkaszluje tą wydzielinę i odrazu poprawił się jego stan ogólny
a leczę go homeopatycznie, bo nie mam sumienia go faszerować antybiotykiem, a u nas lekarze to tylko tak umią leczyć dzieci
a leczę go homeopatycznie, bo nie mam sumienia go faszerować antybiotykiem, a u nas lekarze to tylko tak umią leczyć dzieci
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Trzymam kciuki za szczepienie Weroniczki
elfiko
lipcowe mamy ´05
kurcze przez 20 minut nie moglam nic napisać bo zniknęła mi ta ikonka odpowiedzi
my juz po deserku i teraz Weronika lezy w łóżeczku ze stosem misiów i grzechotek ;D
mój łoś znowu w domu i dzisiaj nawet dobrze bo nas zawiecie na to szczepienie , teraz poszedł podwórko odśnieżać ;D
my juz po deserku i teraz Weronika lezy w łóżeczku ze stosem misiów i grzechotek ;D
mój łoś znowu w domu i dzisiaj nawet dobrze bo nas zawiecie na to szczepienie , teraz poszedł podwórko odśnieżać ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
ok kobietki to ja ide obiadek podszykować bo jak wrócimy to moge nie miec możliwości bo weronika po szczepieniu to jest marudna strasznie.
dzisiaj chyba placki ziemniaczane zrobie bo mnie taka ochota wzięła :
póżniej zaglądne do Was
dzisiaj chyba placki ziemniaczane zrobie bo mnie taka ochota wzięła :
póżniej zaglądne do Was
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:ja tu z kawka siedze a gdzie moje kawkowe kolezaneczki.............elfiko, e_mamo???????
melduję się z kawą zaspałam dziś i teraz nadrabiam
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
u nas nowego śniegu nie widać, ale zdaje się niezła cosa na dworze...
powiem Wam, że chyba w tym roku jak nigdy nie przeszkadza mi zima...
Tak mnie wymęczyła ta bezkawowa pochmurna jesień, ta szarość, że teraz jak jest biało to mi od razu lepiej.... po prostu jest jaśniej a ja jak kropek "potrzebuję świaaaatłaaaa !!" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
powiem Wam, że chyba w tym roku jak nigdy nie przeszkadza mi zima...
Tak mnie wymęczyła ta bezkawowa pochmurna jesień, ta szarość, że teraz jak jest biało to mi od razu lepiej.... po prostu jest jaśniej a ja jak kropek "potrzebuję świaaaatłaaaa !!" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
reklama