reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witaj ewan-Augustowianka ja uzywałam gondoli przez 5 miesięcy, i uwazam ze była potrzebna bo po pierwsze lepiej chroni przed zimnem (zwłaszcza jesienią i zimą) po drugie dziecku zwłaszcza malutkiemu jest wygodniej niz w foteliku zwłaszcza na dłuższych spacerach bo wtedy dzieci przewaznie zasypiają,
ale oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie ::) ;D

reklama
Liluś kochana nie martw sie napewno wszystko sie jakoś ułoży.
A tak pozatym to chciałam ci powiedzieć, że ty to chyba jestes podobna z charakteru do mojej najlepszej kolezanki. Ona jest szalona, mówi co myśli i przy niej to zawsze młodo się czuje, bo taka troche dziecinna jest ( oczywiscie w pozytywnym znaczeniu tego słowa) Z nia nieda sie nudzic i na każdy temat to tylko do niej. Ty wydajesz mi sie podobna ;D i tak prawdę mówiąc najszybciej to chyba do ciebie bym wpadła na jakieś piwko czy coś, bo ja to wstydliwa, kaleczna i często palnę coś głupiego, a ty wydajesz mi sie taka swojska.

Co do wózka to ja żałuję troche że kupiłam wielofunkcyjny, lepsza byłaby duża gondolka co do pół roku a potem jakaś leciutka spacerówka co by łatwo ja wozić po śniegach i latem na długie spacery. No i żeby był dobry koszyk na zakupy bo u mnie to jest nie zabardzo i zakupy zle się wkłada i mało wchodzi. Przydatne to jest.
Na lato na bank muszę mieć jakąś leciutką spacerówkę..

hanti pisze:
Kasieńko a gdzie skierowanie na badania????

mojemu synowi dość często leci krew z nosa i czasem jest to powodem anemii,a czasem poprostu ponoć ma za słabe naczyńka(ale zawsze zaczynamy od badania krwi)..........tylko nie godź się na rzadne przypalanie,to boli i nic nie daje :(

hanti dzięki za podpowiedź jestem zła bo powinnam dostać skierowanie na badania a tu znowu nic i pewnie znowu sama zapłacę

tusia26 pisze:
Co do wózka to ja żałuję troche że kupiłam wielofunkcyjny, lepsza byłaby duża gondolka co do pół roku a potem jakaś leciutka spacerówka co by łatwo ja wozić po śniegach i latem na długie spacery. No i żeby był dobry koszyk na zakupy bo u mnie to jest nie zabardzo i zakupy zle się wkłada i mało wchodzi. Przydatne to jest.
Na lato na bank muszę mieć jakąś leciutką spacerówkę..
to prawda ja pisalam ze gondola jest przydatna ale zapomniałam dodac to co Tusia, ze wielofunkcuyjne są do niczego, ja mam taki i jest ciezki jak jasna ch.... i cały bagaznik zajmuje w samochodzie, i ja tez bede sie rozglądac na lato za małą spacerówką

hanti pisze:
a po trzydziestce to,zmiana kodu:3 z przodu >:D
jest git,ja bynajmiej odkryłam się na nowo,a sprawy damsko-męskie są  >:D :o O0 :angel: ;D ;)
POLECAM 30 WSZYSTKIM KOBITKOM!!!!!

ho ho ho :) hanti brzmisz pocieszająco  >:D :-* i obiecująco :) hhahhahaha
zmiana kodu hahhah  :p :p :p :p

no zobaczy się :)

hanti ale babeczce się zmienia coś czy łoś ma z babeczką lepiej ?:):) :laugh: ;)

kaśka k pisze:
hanti pisze:
Kasieńko a gdzie skierowanie na badania????

mojemu synowi dość często leci krew z nosa i czasem jest to powodem anemii,a czasem poprostu ponoć ma za słabe naczyńka(ale zawsze zaczynamy od badania krwi)..........tylko nie godź się na rzadne przypalanie,to boli i nic nie daje :(

hanti dzięki za podpowiedź jestem zła bo powinnam dostać skierowanie na badania a tu znowu nic i pewnie znowu sama zapłacę 
Kasiu życze ci duuużo zdrówka, i żeby na badaniach było OK

Produkcja, że hoho ::)

Ja dziś z kawką nie zasiadłam, musiałam wybywać raniutko biegiem z domu. Sąsiad piętro niżej robi remont i dzisiaj od 8.00 wiartarą tak dawał, że Adaś podskakiwał na metr do góry i od razu wrzask :mad: Ubrać nie miałam się jak. No i wróciłam dopiero wieczorkiem.

Tusiu, Elfiko - współczuje teściowej. Moja na szczęście jest całkiem wporządku. Kiedy coś potrzebuje, nie ma żadnego problemu, no i najważniejsze - do niczego się nie wtrąca.

Nianiu - witaj spowrotem na bb!!! :)

Lilka - kobieto nie dołuj się. Jesteś super babka, łośka, szkołe, słodycze i super linie olej ;) :)

reklama
Do góry